Ελλάδα

Δίδυμο διέρρηξε εκκλησία, σπίτι και καταστήματα

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, εξιχνιάστηκαν έξι διαρρήξεις και απόπειρες που είχαν γίνει από τις 27 Ιανουαρίου στην Σπάρτη και το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθη ένας 33χρονος αλλοδαπός, ενώ αναζητείται ένας 39χρονος Έλληνας συνεργός του.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, οι δράστες διέπραξαν, τέσσερις διαρρήξεις σε μια εκκλησία, ένα σπίτι, ένα όχημα και ένα κατάστημα από τα οποία είχαν αρπάξει, μεταξύ άλλων, χρήματα και ηλεκτρικές συσκευές συνολικής αξίας άνω των 2.500 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να παραβιάσουν άλλα δυο καταστήματα χωρίς να καταφέρουν να μπουν μέσα.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή του 33χρονου και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκαν και 1.100 ευρώ η προέλευση των οποίων εξετάζεται. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρες που περιλαμβάνει τον 39χρονο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

πηγή: creta24

didymo-dierrixe-ekklisia-spiti-katastimata/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button