Ελλάδα

Δίκη Φιλιππίδη: Αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση – Η πρόταση της εισαγγελέως

Αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό κατ’  εξακολούθηση, τη σοβαρότερη από τις τρεις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, πρότεινε να κριθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης η εισαγγελέας. 

«Εκτιμώντας όλο το αποδεικτικό υλικό αδυνατώ καταλήξω στο τι ακριβώς συνέβη. Έχω αμφιβολίες. Μπορεί να συνέβησαν τα γεγονότα όπως τα λέει η καταγγέλλουσα στο δικαστήριο, αλλά το δικαστήριο δε μπορεί να καταδικάσει με αμφιβολίες. Οι διαφοροποιήσεις στις καταθέσεις της πρώτης καταγγέλλουσας δεν είναι λεπτομέρειες. Υπάρχουν αμφιβολίες για το τι ακριβώς συνέβη. Για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό θα προτείνω να τον κηρύξει αθώο» σημείωσε στην εισήγησή της η εισαγγελέας της έδρας, Στέλλα Στόγια από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, πριν ξεκινήσει η αγόρευση της κ. Στόγια, η πρόεδρος, φανερά εκνευρισμένη, απευθύνθηκε στις δύο πλευρές που νωρίτερα είχαν ανεβάσει τους τόνους.

«Θεωρώ ότι πρέπει να βοηθήσετε όλοι οι παράγοντες. Εδώ έχω δει πρωτόγνωρα πράγματα, που δεν τα έχω ξαναδεί στα 16 χρόνια που υπηρετώ σε αυτόν τον χώρο. Θέλετε να εκτονώσετε το θυμικό σας; Δεν θα το κάνετε παρουσία μου», τους είπε μεταξύ άλλων.

Η αγόρευση της εισαγγελέως συνεχίζεται.

Περισσότερα σε λίγο…

πηγή: lifo

now/greece/diki-filippidi-athoos-logo-amfibolion-gia-ton-biasmo-kat-exakoloythisi-proteine-i

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button