Ελλάδα

Διέλυσαν επιχείρηση και άρπαξαν τον εξοπλισμό

Σαν βομβαρδισμένο άφησαν πίσω τους ένα κατάστημα σε μια περιοχή της Χαλκιδικής οι «κυνηγοί» μετάλλων που το διέρρηξαν το βράδυ της Κυριακής και το διέλυσαν κυριολεκτικά για να αρπάξουν διάφορα είδη από τον εξοπλισμό του, προκαλώντας φθορές κόστους 20.000 ευρώ!

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έπαθε σοκ όταν αντίκρισε το σκηνικό λεηλασίας στην επιχείρηση. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μουδανιών και της Ο.Π.Κ.Ε. Πολυγύρου δεν άργησαν να εντοπίσουν τα δυο αγροτικά φορτηγάκι, στις καρότσες των οποίων είχαν φορτώσει τα κλοπιμαία οι τέσσερις Έλληνες δράστες που συνελήφθησαν.

Τα υλικά που άρπαξαν από το κατάστημα αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης, ενώ κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και άλλες παρόμοιες λεηλασίες.

πηγή: creta24

dielysan-epicheirisi-arpaxan-ton-exoplismo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button