Ελλάδα

Διασωληνώθηκε ο ασθενής που έβαλε φωτιά με τσιγάρο στο στρώμα του (εικόνες)

Σοβαρό έγκαυμα στον θώρακα έχει υποστεί ο ασθενής που έβαλε φωτιά με τσιγάρο στο στρώμα του, το πρωί της Τετάρτης, στην ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με τo thebest.gr,  ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Δημήτρης Μπάκος αναφέρει πως «είχαμε έναν απομονωμένο ασθενή με σηπτικό κάταγμα ο οποίος λάμβανε ισχυρή αντιβίωση, σε μονόκλινο δωμάτιο στην ορθοπεδική. Φαίνεται ότι προσπάθησε να ανάψει κάποιο τσιγάρο ενώ είχε στη μύτη κι ένα μικρό ρινικό οξυγόνο.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα υπήρξε επέμβαση από νοσηλευτές που με πυροσβεστήρες έσβησαν αμέσως τη φωτιά, μέσα σε 20-30 δευτερόλεπτα. Καλέσαμε και την πυροσβεστική όμως η φωτιά έσβησε πριν φτάσει.

Ο ασθενής δεν είχε συνοδό μαζί του ενώ ο θάλαμος ήταν απέναντι από τους νοσηλευτές που κατάλαβαν άμεσα τι συνέβαινε.

Ο ασθενής έχει σοβαρό έγκαυμα στον θώρακα κι έχει διασωληνωθεί προληπτικά και, παράλληλα, θα δούμε με τους πλαστικούς χειρουργούς τι θα γίνει με το έγκαυμα».

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το tempo24.news έγινε χρήση πυροσβεστήρα για να αντιμετωπιστεί η φωτιά ενώ καμμένο είναι και το στρώμα από το κρεβάτι του.

Δείτε τις φωτογραφίες

rio-nosokomeio1
rio-nosokomeio2
rio-nosokomeio3

rio-nosokomeio4

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται για ασθενή που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλευόταν στην ορθοπεδική κλινική που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου.

Διασωληνώθηκε ο ασθενής που έβαλε φωτιά με τσιγάρο στο στρώμα του (εικόνες)

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button