Ελλάδα

Δικαίωση ζητούν οι συγγενείς της Στεφανίας και του Άκη που σκοτώθηκαν σε τροχαίο το 2018

Μνήμες από το τροχαίο δυστύχημα του Οκτωβρίου 2018 στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δυο νέοι θα αναβιώσουν στο τριμελές πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου όπου αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη να εκδικαστεί η υπόθεση η οποία έχει ακολουθήσει το «πεπρωμένο» των διαδοχικών αναβολών από τον Ιούνιο του 2020 που ήταν η πρώτη αναβολή μέχρι και τη 12η Οκτωβρίου 2022 που ήταν η τελευταία αναβολή, προκαλώντας την αγανάκτηση των συγγενών των δυο παιδιών, της Στεφανίας Μουλαρά και του Άκη Κάκου.

Οι οικογένειες των θυμάτων που ζουν το δράμα τους για τέσσερα και πλέον χρόνια, ζητούν δικαιοσύνη περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης, χωρίς επιπλέον αναβολές προκειμένου να σταματήσει η περιπέτειά τους και να παραπεμφθεί σε κακούργημα ο οδηγός ο οποίος όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

troxaio_2018_in__1_

Η αδερφή της αδικοχαμένης Στεφανίας, η Βικτώρια Μουλαρά αναφέρει στο protothema.gr τα εξής «Καλούμε την εισαγγελία να πράξει τα δέοντα και να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που οδήγησε στον θάνατο δυο νέα παιδιά καταστρέφοντας τις οικογένειές μας. Αυτά τα τέσσερα χρόνια δίνουμε έναν αγώνα για να αποκατασταθεί η μνήμη των παιδιών κάτι που αποτελεί και την ηθική δικαίωση των οικογενειών μας».

troxaio_2018_in__2_
troxaio_2018_in__3_

Να υπενθυμίσουμε ότι, το συμβάν σημειώθηκε το πρωινό της 14ης Οκτωβρίου 2018, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο νερά ζευγάρια από το Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε ένα αρδευτικό κανάλι, στον δρόμο προς τον Λούρο, με συνέπεια να χάσουν τις ζωές τους από πνιγμό η 29χρονη μητέρα ενός 8χρονου κοριτσιού Στεφανία Μουλαρά και ο συνομήλικός της Άκης Κάκος.

πηγή: creta24

dikaiosi-zitoyn-oi-syggeneis-tis-stefanias-aki-poy-skotothikan-se-trochaio-to-2018/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button