Ελλάδα

Διονύσης Σαββόπουλος: Η πρώτη ανάρτησή του μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Με ευχάριστη διάθεση ο Διονύσης Σαββόπουλος μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό, έστειλε το δικό του μήνυμα σημειώνοντας πως είναι καλά.  

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο Διονύσης Σαββόπουλος σε ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά:  «Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στην ανάρτηση ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και διευκρινίζει πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που νόσησε με κορωνοϊό.

Αμέσως μετά την ανάρτηση πληθώρα θαυμαστών του έσπευσε να του ευχηθεί περαστικά. 

Υπενθυμίζεται πως  ο Διονύσης Σαββόπουλος πήρε εξιτήριο νωρίτερα σήμερα το απόγευμα από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες μετά την νέα περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό

Ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε ικανοποιητική ανταπόκριση στη φαρμακευτική αγωγή, που του παρείχαν οι θεράποντες γιατροί. Σύμφωνα με πληροφορίες της LIFO, τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά και μετά την σταθερή βελτίωση της υγείας του επομένως, αποφασίστηκε να του δοθεί άδεια προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι του.

https://www.lifo.gr/now/greece/dionysis-sabbopoylos-i-proti-anartisi-toy-meta-exitirio-apo-nosokomeio

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button