Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο να άλλαξε ο οδηγός της μοτοσυκλέτας μετά τη δολοφονία

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τις έρευνες των Αρχών να επικεντρώνονται στα πρόσωπα που υπέγραψαν το συμβόλαιο θανάτου του δημοσιογράφου και τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

Από την επεξεργασία που έχουν κάνει οι αστυνομικοί στα εκατοντάδες βίντεο που έχουν στην κατοχή τους εξετάζουν πλέον και δεύτερο σενάριο δηλαδή και οι δυο εκτελεστές να κατέβηκαν από την μηχανή και ο ένας που τον βλέπουμε μόνο του να είναι ένα τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης.

Εξετάζεται πλέον και τα δύο άτομα να αποβιβάστηκαν από την μηχανή και το δεύτερο άτομο που βλέπουμε στο λευκό βαν να είναι εκείνος που ανέβηκε στην μηχανή.

Άρα πια γίνεται λόγος και για τρίτο πρόσωπο και μάλιστα μπορεί να έχουν οι αρχές και την εικόνα του, κι αυτό γιατί φορούσε άλλο μπουφάν στα στιγμιότυπα που τον έχουν καταγράψει, μετά την στιγμή που αποβιβάζεται από το βαν το ένα από τα δύο άτομα και κατόπιν να φορά άλλο χρώμα μπουφάν και κράνος.

Οι αρχές θεωρούν πολύ δύσκολο από την στιγμή που είχαν διαπράξει ένα τόσο σοβαρό έγκλημα να είχαν τον χρόνο στη διάθεσή τους να αλλάξουν και ρούχα.

Το «μυστικό» προφίλ επικοινωνίας στων συλληφθέντων στα κοινωνικά δίκτυα

Επιπλέον η αστυνομία γνωρίζει ότι υπήρχε εταιρεία καθαρισμού βιτρίνα στην υπόθεση όμως τώρα μπαίνει στο μικροσκόπιο και μια δεύτερη και υπάρχει αίτημα στην facebook για στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να υπάρχει και δεύτερη εταιρεία – βιτρίνα στην διάθεση των δύο αδελφών, δεν φαίνονται οι ίδιοι , αλλά η σύντροφος μία εκ των δύο αδελφών συλληφθέντων.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει προφίλ στο facebook και μέσα από αυτό το προφίλ φαίνεται να έχουν γίνει πολλές ύποπτες συνομιλίες.

Το προφίλ του 40χρονου «Μάγειρα» που εμπλέκεται στη δολοφονία Καραϊβάζ

Την Τέταρτη οι συλληφθέντες θα πάνε στον ανακριτή, η εικόνα των αστυνομικών είναι ότι από τους δυο τον πιο κρίσιμο ρόλο είχε.
Η αστυνομία θεωρεί ότι ο 40χρονος έχει έναν πιο ενεργό ρόλο, έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα και στον χώρο της νύχτας τον αναφέρουν ως «Μάγειρα».

https://creta24.gr/dolofonia-karaivaz-oi-arches-exetazoyn-to-senario-na-allaxe-o-odigos-tis-motosykletas-ti-dolofonia/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button