Ελλάδα

Δολοφονία Μάριου: Σημαντικές εξελίξεις μετά την αποκαλυπτική μαρτυρία 

Αναμένονται σημαντικές δικαστικές εξελίξεις μετά την αποκαλυπτική μαρτυρία

Μετά την αποκαλυπτική μαρτυρία ενός κρατούμενου στην τηλεοπτική εκπομπή «Τούνελ», που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 3 Μαρτίου, για το σημείο όπου βρίσκεται η σορός του δολοφονημένου Μάριου Παπαγεωργίου, άνδρες της Ασφάλειας Αττικής μετέβησαν στις φυλακές όπου κρατείται, για να του πάρουν κατάθεση.

Επί δυόμισι ώρες κατέθετε τα όσα γνωρίζει και υπέδειξε σε βιντεοληπτικό υλικό το ακριβές σημείο που ξεθάφτηκε από ζώα, όπως υποστηρίζει, το ακέφαλο σώμα του Μάριου.

Οι Αρχές δίνουν πλέον βαρύτητα στον εντοπισμό της σορού ή σε ό,τι απέμεινε από αυτήν και συνεχίζουν την έρευνα.

Τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν αν το κρανίο που βρέθηκε σε ορεινή περιοχή πριν τα Δερβενοχώρια, είναι πράγματι του 26χρονου Μάριου, που απήχθη και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012. Το σημείο που εντοπίστηκε, το είχε υποδείξει ο ίδιος κρατούμενος.

Αν αποδειχθεί ότι πρόκειται για τον Μάριο, το θρίλερ των έντεκα χρόνων που συγκλόνισε το πανελλήνιο, θα οδηγηθεί στο τέλος του. Σε αντίθετη περίπτωση, ένα άλλο θρίλερ ξεκινά για να εντοπιστεί η  ταυτότητα του δολοφονημένου άνδρα.

Η μητέρα του άτυχου Μάριου, που δεν έπαψε στιγμή να τον αναζητά, είπε μιλώντας στο MEGA.

«Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μου.»

Ο δικηγόρος της Νίκος Ρουσσόπουλος, που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, αποκάλυψε ότι αναμένονται σημαντικές δικαστικές εξελίξεις με την πρώτη ομάδα του εγκέφαλου που κατηγορείται και έχει κληθεί να απολογηθεί στον Ανακριτή. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους και οι δύο γιοι του, νυν και πρώην αστυνομικοί.

πηγή: apokoronaslife

%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%be%ce%b5/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button