Ελλάδα

Δολοφονία στην Ξάνθη: Φόβοι για βεντέτα, φωτιά στο σπίτι του δράστη και του αδελφού του

Φόβοι για την πρόκληση βεντέτας εκφράζονται μετά τη δολοφονία του 46χρονου στην Ξάνθη

Το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο σπίτι του 37χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας, όπως και σε εκείνο του αδελφού του, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο Δροσερό Ξάνθης. Τα δύο σπίτια βρίσκονται στην ίδια γειτονιά, ενώ όσοι βρίσκονταν μέσα σε αυτά πρόλαβαν να βγουν, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Στο μεταξύ, αύριο αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του ανακριτή οι τέσσερις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 46χρονου. Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον 37χρονο έχουν συλληφθεί οι δύο γιοι του και ο γαμπρός του. Πρόκειται για δύο 17χρονους και έναν 18χρονο. 

Δολοφονία στην Ξάνθη: Το χρονικό της υπόθεσης 

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο 37χρονος εισέβαλε στο σπίτι του 46χρονου, μαζί με τους γιους και τον γαμπρό του και δολοφόνησε το θύμα, πυροβολώντας τον επτά φορές σχεδόν εξ επαφής

Στη συνέχεια, ο καθ’ ομολογίαν δράστης έκανε αναρτήσεις σχετικά με τη δολοφονία στο TikTok, προτού παραδοθεί στην αστυνομία. 

Η δολοφονία του 46χρονου φέρεται να σχετίζεται με το φαινόμενο των αρραβώνων μεταξύ ανηλίκων στον οικισμό του Δροσερού και τις οικονομικές συναλλαγές πίσω από αυτούς. Το θύμα φέρεται να είχε  συμφωνία με τον δράστη προκειμένου να αρραβωνιαστεί η 15χρονη εγγονή του πρώτου τον 17χρονο γιο του δεύτερου. 

Ο 46χρονος φέρεται να έλαβε από τον 37χρονο 6.000 ευρώ στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, αλλά λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δύο ανηλίκων πήρε στο σπίτι την εγγονή του, αρνούμενος να επιστρέψει τα χρήματα. 

Ο δράστης φέρεται να διεκδικούσε το ποσό το τελευταίο διάστημα και τελικά εισέβαλε στο σπίτι του 46χρονου και τον δολοφόνησε. Ο 37χρονος είχε απασχολήσει την αστυνομία και τον Ιανουάριο, όταν στην κατοχή του βρέθηκαν όπλα. 

Έπειτα από μπαράζ ένοπλων ληστειών σε σπίτια ηλικιωμένων στην Ξάνθη, έγινε αστυνομική επιχείρηση στο Δροσερό και συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας εκ των οποίων ήταν ο 37χρονος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν όπλα, χειροβομβίδες και ναρκωτικά, ενώ μετά την απολογία τους οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι- με περιοριστικούς όρους. 

πηγή: lifo

now/greece/dolofonia-stin-xanthi-foboi-gia-benteta-fotia-sto-spiti-toy-drasti-kai-toy-adelfoy-toy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button