Ελλάδα

Δολοφονία 39χρονου στη Νέα Ιωνία: Δεν ήταν παράπλευρη απώλεια – Επτά εντάλματα σύλληψης

Επτά εντάλματα σύλληψης εξέδωσαν οι Αρχές όσον αφορά στο περιστατικό με πυροβολισμούς που έλαβε χώρα σε κατάστημα εστίασης στη Νέα Ιωνία στις 22 Φεβρουάριου κατά τη διάρκεια του οποίου έχασε τη ζωή του ένας 39χρονος.

Τα έως τώρα στοιχεία ήθελαν το θύμα, που ήταν υδραυλικός στο επάγγελμα, να είναι παράπλευρη απώλεια στον καυγά που ξέσπασε μεταξύ ποινικών, ωστόσο, όπως φαίνεται τον σκότωσαν ηθελημένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ειδικότερα, το θύμα καθόταν στο ίδιο τραπέζι με έναν άνδρα, γνωστό στις Αρχές για τη δράση του σε συμμορία, όταν μπήκαν στην καφετέρια έξι άτομα, τα οποία ανήκαν σε αντίπαλη συμμορία.

Ο άνδρας τους ακολούθησε στην αίθουσα vip του καταστήματος και μετά από καυγά, έβγαλαν όπλα και άρχισαν να πυροβολούν.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ένα άτομο πυροβόλησε τον 39χρονο – ο οποίος ήταν σε άλλο σημείο της καφετέριας – δύο φορές και τον σκότωσε. 

Οι δράστες το έσκασαν από το σημείο με ένα ασημί όχημα, εγκαταλείποντας ένα μαύρο τζιπ. 

Κατά την κρατική τηλεόραση, οι βολές κατά του θύματος ήταν στοχευμένες και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση δέχθηκε μία σφαίρα στην κλείδα και μία στον μηρό. Ο αρχηγός της συμμορίας των «Λιονταριών», όπως αυτοαποκαλούνται οι έξι, φαίνεται ότι είχαν προσωπικές διαφορές με τον αδελφό του νεκρού και δεν αποκλείεται να τον πυροβόλησαν εσκεμμένα. 

Τα επτά εντάλματα, αφορούν αυτούς και τον φίλο του θανόντα. Οι δράστες πιστεύεται ότι το έχουν σκάσει για την Αλβανία και αναμένεται να κινηθεί διεθενής διαδικασία. 

πηγή: lifo

now/greece/dolofonia-39hronoy-sti-nea-ionia-den-itan-parapleyri-apoleia-epta-entalmata-syllipsis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button