Ελλάδα

Δυστύχημα στα Τέμπη- Ερντογάν: Βαθιά θλίψη, συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων

Τη βαθιά θλίψη του για το δυστύχημα στα Τέμπη εξέφρασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Ο Τούρκος πρόεδρος έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για το δυστύχημα στα Τέμπη στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Στο μήνυμά του, ο Ερντογάν εξέφρασε βαθιά θλίψη και συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων. Παράλληλα, ευχήθηκε την ταχεία ανάρρωση των ανθρώπων που τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. 

Νωρίτερα, συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας. «Με θλίψη ενημερωθήκαμε ότι πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τραυματίστηκαν χθες το βράδυ έπειτα από σύγκρουση τρένων στη γειτονική Ελλάδα», ανέφερε η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών. 

«Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στα συγγενείς εκείνων που έχασαν τις ζωές τους σε αυτό το τραγικό δυστύχημα, στον λαό και την κυβέρνηση της Ελλάδας και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση των τραυματισμένων», σημείωσε η ίδια ανακοίνωση. 

Επιπλέον, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια και εξέφρασε συλλυπητήρια για το δυστύχημα στα Τέμπη. 

πηγή: lifo

now/greece/dystyhima-sta-tempi-erntogan-bathia-thlipsi-syllypitiria-stis-oikogeneies-ton-thymaton

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button