Ελλάδα

Δυστύχημα στα Τέμπη: Τα τηλεφωνήματα που φέρεται να έκανε ο μηχανοδηγός πριν τη σύγκρουση

Ο μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας, που συγκρούστηκε με την εμπορική, στα Τέμπη φέρεται να επικοινώνησε με συναδέλφους του, λεπτά πριν το δυστύχημα, καθώς ενδέχεται να είχε καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες από το Mega και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, συνάδελφοι του μηχανοδηγού φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι έκανε ορισμένα τηλεφωνήματα.

Ειδικότερα, κατά πηγές, φέρεται να επιχείρησε να βρει ακόμα και τον μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Κατά το ίδιο μέσο, επικοινώνησε με έναν συνάδελφό του στη Θεσσαλονίκη ο οποίος είχε εικόνα των βαρδιών και τηλεφώνησε σε μηχανοδηγό, που πίστευε ότι ήταν στην εμπορική αμαξοστοιχία, αλλά αποδείχθηκε πως δεν εργαζόταν εκείνος.

Οι πληροφορίες αυτές αναμένεται, ωστόσο, να διασταυρωθούν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Ο Κώστας Γενηδούνιας, πρόεδρος μηχανοδηγών, μιλώντας στον σταθμό και ερωτώμενος επί του ζητήματος εξήγησε πως «δεν το γνωρίζω γιατί δεν βρίσκεται εν ζωή. Προφανώς έχουν ανοίξει οι τηλεφωνικές επικοινωνίες και θα φανεί αν κάποιος από τους συναδέλφους μας, γιατί ήταν τέσσερις μηχανοδηγοί, επικοινώνησε με κάποιον».

πηγή: lifo

now/greece/dystyhima-sta-tempi-ta-tilefonimata-poy-feretai-na-ekane-o-mihanodigos-prin-ti-sygkroysi

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button