Ελλάδα

Δύο νεαροί τρύπησαν τα ελαστικά 16 οχημάτων

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εξιχνίασαν το πρωτοφανές μπαράζ δολιοφθορών που είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Δεκεμβρίου 2022, όταν άγνωστοι είχαν τρυπήσει 60 ελαστικά σε τουλάχιστον 16 οχήματα, που βρίσκονταν σταθμευμένα στις περιοχές Δασκάλων και Ανάληψη της Ρόδου!

Αφού αξιοποίησαν το οπτικό υλικό από τις κάμερες, οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο νεαρών Ελλήνων ηλικίας 18 και 19 χρόνων, που είχαν σκίσει με αιχμηρό αντικείμενο τα ελαστικά στις προκαλώντας φθορές σημαντικής αξίας. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, όμως οι δύο νεαροί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ήταν πρωί Κυριακής, όταν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων διαπίστωσαν ότι κατά την διάρκεια της νύχτας είχε γίνει επιδρομή στα ελαστικά τους και οι δράστες είχαν τρυπήσει τουλάχιστον ένα, ακόμη και δυο σε αρκετά από αυτά! Μάλιστα, κάλεσαν ο καθένας την δική του οδική βοήθεια για να αποκαταστήσει τις ζημιές, τις οποίες βέβαια πλήρωσαν από την τσέπη τους.

πηγή: creta24

dyo-nearoi-trypisan-ta-elastika-16-ochimaton/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button