Ελλάδα

«Είδα την 6χρονη κόρη μου ξαπλωμένη και τον 43χρονο να τη χαϊδεύει» – Συγκλονίζει η μητέρα που καταγγέλλει βιασμό

Συγκλονίζουν τα όσα δήλωσε η μητέρα της 6χρονης από το Πέραμα, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα ασέλγειας από 43χρονο μέσα σε αποθήκη επιχείρησης. Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του παιδιού και οδηγήθηκε χθες, Πέμπτη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (3/4).

Ο 43χρονος εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων και σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας γνωρίζονταν εδώ και 5 χρόνια από όταν η εξάχρονη ήταν ενός έτους και ήταν άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της.

«Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει»

«Τον γνωρίζω πέντε χρόνια. Κάναμε πολύ “κολλητή” παρέα. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαιώματα», είπε η γυναίκα στον ΑΝΤ1.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν την ημέρα που αντελήφθη την σεξουαλική παρενόχληση, η γυναίκα είπε:

«Εκείνες τις ημέρες είχα την κορούλα μου με πυρετό. Γυρνώντας από το ΙΚΑ, η κόρη μου μου είπε να σταματήσουμε στο μαγαζί του, μιας και το σπίτι μας είναι κοντά. Του ζήτησα κάποια στιγμή ένα θερμόμετρο για να δω αν έχει πυρετό το παιδί και να φύγουμε για το σπίτι. Στον 43χρονο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Μου είπε “εντάξει, παιδί μου, θα βάλω εγώ θερμόμετρο στο παιδί” και το πήρε μαζί του στην αποθήκη».

Η ίδια συνέχισε πως μιλούσε στο τηλέφωνο με μια ξαδέλφη της και μετά από δύο λεπτά, τα οποία χρονομέτρησε λόγω του θερμόμετρου, μπήκε στην αποθήκη.

«(…) Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει. Ήταν χάιδεμα ακατάλληλο για παιδί, ήταν σεξουαλική παρενόχληση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γιατί δεν έκανε αμέσως καταγγελία

«Ταράχτηκα, γιατί είδα μέσα στο συρτάρι του γραφείου του ένα όπλο. Κοπάνησα το πόδι μου με δύναμη και μπήκα μέσα. Μίλησα στην κόρη μου και δεν απαντούσε. Αυτός σήκωσε τα χέρια ψηλά και μου είπε “το θερμόμετρο ψάχνω, τι έπαθες;”. Του είπα ότι “το παιδί μου ψήνεται στον πυρετό και πρέπει να το πάρω και να φύγουμε” ως δικαιολογία για να μπορέσουμε να φύγουμε», σημείωσε η μητέρα της 6χρονης.

Συνέχισε αναφέροντας ότι δεν έκανε αμέσως καταγγελία, επειδή : «Περίμενα με την μητέρα μου, για να σχολάσει ο πατριός μου από την δουλειά, για να πάμε να τον καταγγείλω. Το παιδί ήταν ταραγμένο και μου έλεγε “μαμά, με έπιανε σε σημεία που δεν έπρεπε”».

Πώς σχολίασε τις αναφορές πώς έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος της για συνέργεια

Κληθείσα να σχολιάσει αναφορές πως έχει ασκηθεί δίωξη και σε βάρος της για συνέργεια, είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο, δεν έχει λάβει σχετικό έγγραφο από την Δικαιοσύνη και πως διάβασε σχετική αναφορά στο διαδίκτυο, τονίζοντας «σας ορκίζομαι ότι ποτέ δεν μου είχε δώσει δικαιώματα, αλλιώς δεν θα το πήγαινα το παιδί. Είμαι μια μητέρα που μεγαλώνω το παιδί μόνη μου και το έχω πάντα μαζί μου».

«Είδα την 6χρονη κόρη μου ξαπλωμένη και τον 43χρονο να τη χαϊδεύει» – Συγκλονίζει η μητέρα που καταγγέλλει βιασμό

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button