Ελλάδα

«Είμαι πολύ τυχερή που ήταν στη ζωή μου», λέει συγκινημένη μητέρα 20χρονης που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν όσα είπε η μητέρα ενός 20χρονου κοριτσιού που είναι μεταξύ των θυμάτων της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. «Είναι ο πιο υπέροχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Και ότι είμαι πολύ τυχερή που ήταν στη ζωή μου για αυτά τα χρόνια. Ήταν ειδικής αγωγής σχολή ναι. Είχε πρώτη Απριλίου γενέθλια. Γινόταν 20. Σε έναν μήνα» δήλωσε δακρυσμένη στον Alpha η μητέρα της Μαρίας – Θωμαΐδος η οποία είναι γνωστή παιδίατρος στη Θεσσαλονίκη.

Το κορίτσι μαζί με μια φίλη της από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης επέστρεφαν από την εκδρομή τους στην Αθήνα. Ήταν να πάρουν το τρένο της Δευτέρας για να επιστρέψουν, όμως παρέτειναν την εκδρομή τους, παίρνοντας τελικά το μοιραίο τρένο. Η μητέρα της μίλησε τελευταία φορά μαζί της στις 21:00 το βράδυ.

«Είχε πάει εκδρομή στην Αθήνα, έχουν κάποιους φίλους και θα πήγαιναν ένα διήμερο στην Πάτρα. Ήταν να γυρίσουν Δευτέρα, τελικά είπαν να γυρίσουν Τρίτη πρωί και το Τρίτη πρωί, έγινε Τρίτη βράδυ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω στις 12.30, γιατί είχα μιλήσει 9 η ώρα, γιατί με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι έχουν καθυστέρηση και θα αργήσουν λίγο να έρθουν και θα έρθουν γύρω στις 12. Και μιλάω μαζί της δωδεκάμισι και δεν το σηκώνει, αλλά επειδή συχνά έπεφτε και η μπαταρία της, θεώρησα ότι κάτι τέτοιο έγινε. Στις 4.00 άρχισα να ψάχνω, να προσπαθώ να επικοινωνήσω με νοσοκομεία και με τα σχετικά. Ήταν ή στο πρώτο βαγόνι ή στο κυλικείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

πηγή: creta24

eimai-poly-tycheri-poy-sti-zoi-moy-leei-sygkinimeni-mitera-20chronis-poy-skotothike-sta-tempi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button