Ελλάδα

Ειδικευόμενη γιατρός στο «Γεννηματάς» η 29χρονη που σκοτώθηκε

Συγκλονισμένοι είναι γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου εργαζόταν ως ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα παθολογίας η αγαπημένη τους Άννας Τζελέπη , η 29χρονη κοπέλα που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα -Πειραιά , Ματίνα Παγώνη, συγκλονισμένη μίλησε στο protothema.gr για την άτυχη κοπέλα.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το ξαφνικό χαμό της αγαπημένης μας Άννας. Το γραφείο της ήταν δίπλα στο δικό μου , την έβλεπα κάθε μέρα.Ένα εργατικό κορίτσι, πάντα με το χαμόγελό της μας καλημέριζε όλους, λάτρευε τη δουλειά της, είχε όνειρα για τη ζωή, ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα της Ά Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας, σήμερα πρέπει να είχε ρεπό από την εργασία της και πραγματικά δεν έχω λόγια, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα τη ξαναδούμε».

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 05:00, όταν ένα αυτοκίνητο που εκινείτο για περίπου ένα χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση από τη Ραφήνα προς τον Καρέα συγκρούστηκε με ένα ταξί (δείτε εδώ).

Ειδικευόμενη γιατρός στο «Γεννηματάς» η 29χρονη που σκοτώθηκε

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button