Ελλάδα

Εκκενώθηκε ο σταθμός «Λαρίσης» και δύο ξενοδοχεία, άνοιξε το «Μεταξουργείο»- Μετά από τηλεφωνήματα για βόμβες

Με εντολή της ΕΛΑΣ άνοιξε πριν από λίγο ο σταθμός του μετρό «Μεταξουργείο», που είχε εκκενωθεί μετά τα τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας.

Προηγήθηκαν απειλητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας στον σταθμό Λαρίσης και σε δύο ξενοδοχεία, στις περιοχές του Μεταξουργείου και του Αγίου Παντελεήμονα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ γίνεται εκκένωση των δύο ξενοδοχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστος έκανε τρία τηλεφωνήματα. To πρώτο στις 8:40 στην ΕΛΑΣ, όπου και ο άγνωστος ενημέρωσε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στον σταθμό του μετρό «Σταθμός Λαρίσης».

Ακολούθησε τηλεφώνημα για βόμβα που έχει τοποθετηθεί στο ξενοδοχείο Stanley που βρίσκεται πάνω από τον σταθμό του μετρό «Μεταξουργείο».

Λίγα λεπτά αργότερα, έπειτα από 3ο τηλεφώνημα ο άγνωστος ενημέρωσε για τοποθέτηση βόμβας στο ξενοδοχείο Novotel στον Άγιο Παντελεήμονα, στην οδό Μιχαήλ Βόδα. 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία: Στον παράδρομο Θ. Δηλιγιάννη, στην οδό Οδυσσέως από το ύψος της Κολωνού μέχρι το ύψος της διασταύρωσης με τη Δηλιγιάννη και στη Μιχαήλ Βόδα, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Λιοσίων.

πηγή: lifo

now/greece/ekkenothikan-oi-stathmoi-larisis-metaxoyrgeio-kai-dyo-xenodoheia-tilefonimata-gia-bombes

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button