Ελλάδα

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Η σφαγή των συνταξιούχων έχει όνομα, Κατρούγκαλος και Τσίπρας

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Αμαλιάδα και τον Πύργο, όπου μίλησε σε πολίτες που συγκεντρώθηκαν ώστε να τον υποδεχτούν ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

«Τις επόμενες 16 μέρες θέλω να μιλήσουμε μόνο για το μέλλον. Εμείς έχουμε σχέδιο. Έχουμε πρόγραμμα. Μακάρι να έχουν οι αντίπαλοί μας το θάρρος να αντιπαρατεθούμε επί προγραμματικών δεσμεύσεων. Να κοστολογήσουμε τις προτάσεις μας, να καταλάβουμε ποιοι πραγματικά μπορούν να κινηθούν εντός των ορίων της οικονομίας και ποιοι ξανακάνουν ακριβώς τα ίδια με αυτά που έκαναν το ’14. Έβλεπα πάλι τον κ. Τσίπρα να παρουσιάζει το πρόγραμμά του. Και είδα ότι έλεγε ακριβώς τα ίδια. Χρησιμοποιούσε τις ίδιες λέξεις, μέχρι και την ίδια εκφορά του λόγου με την περιβόητη ομιλία στη Θεσσαλονίκη το ’14, όταν έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια με ένα νόμο και με ένα άρθρο και θα καταργήσει τις αυξήσεις όλες και θα μειώσει τους φόρους και τελικά είδαμε το αποτέλεσμα», τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τον χαιρετισμό του στον Πύργο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Λεχαινά
«Έχουμε κάνει λοιπόν, φίλες και φίλοι, σημαντικά βήματα προόδου. Και μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα και δεν πρέπει αυτή η πορεία να διαταραχθεί και αυτό τελικά είναι το ζητούμενο των εκλογών.
mitsotakis-1
Ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε συμπράξεις δήθεν προοδευτικών που θα παρακάμψουν την εντολή του ελληνικού λαού και θα ξαναφέρουν στο τραπέζι αυτούς οι οποίοι θέλουν να αντικαταστήσουν τα ευρώ σας με “Δήμητρες”, ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να είναι πανίσχυρη η Νέα Δημοκρατία το βράδυ της 21ης Μαΐου», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός.

Δέσμευσή μου η αύξηση των μισθών κατά 25%. Έχει όνομα η «σφαγή» των συνταξιούχων

«Είναι δέσμευσή μου να αυξήσουμε τους μισθούς κατά 25% στην επόμενη τετραετία. Να πάει ο μέσος μισθός στα 1.500 ευρώ και ο κατώτατος στα 950. Γιατί εμείς πήγαμε τον κατώτατο από τα 650 στα 780. Μπορούμε να πετύχουμε και αυτό το στόχο.

Και επειδή ακούω πολλά για τους συνταξιούχους και για το ΕΚΑΣ, θυμηθείτε λίγο ποιος έκοψε το ΕΚΑΣ, ποιος τσάκισε τις συντάξεις. Έχει όνομα αυτή η “σφαγή” των συνταξιούχων: Γιώργος Κατρούγκαλος και Αλέξης Τσίπρας. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό.

https://creta24.gr/ekloges-2023-mitsotakis-sfagi-ton-syntaxioychon-onoma-katroygkalos-tsipras/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button