Ελλάδα

Εκλογές 2023: Σκέρτσος για το ψηφοδέλτιο ΝΔ: Θα δείτε εκπλήξεις

«Εκπλήξεις»  προανήγγειλε όσον αφορά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών 2023 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

Μιλώντας στο «Ένα Channel» της Καβάλας, σημείωσε ότι δεν θα πρόκειται για ονόματα τη λογική των celebrities, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια αφήνοντας και μία «αιχμή» για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, καθώς όπως είπε αυτό το κριτήριο είχε «κακά αποτελέσματα».

Σύμφωνα με τον Άκη Σκέρτσο τα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας θα «είναι επιλογές που θα εκπλήξουν ευχάριστα, πρόσωπα χαμηλού προφίλ» και «επιλογές ουσίας με σημαντική παρουσία γυναικών και νέων.

Παράλληλα, ο κ. Σκέρτσος, που μίλησε στο  στάθηκε στην πρόθεση του κόμματος να στείλει «ένα μήνυμα ότι πρέπει επιτέλους να μπουν στην πολιτική περισσότερες γυναίκες από όλα τα επαγγελματικά πεδία».

Όσα δήλωσε ο Άκης Σκέρτσος

«Θα δείτε εκπλήξεις, αλλά όχι στη λογική των celebrities, όπως συνηθίζεται να βλέπετε τα τελευταία χρόνια, αλλά και με κακά αποτελέσματα εξαιτίας αυτού του κριτηρίου. Είναι επιλογές που θα εκπλήξουν ευχάριστα, πρόσωπα χαμηλού προφίλ, με την έννοια ότι δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστοί, ωστόσο είναι επιλογές ουσίας. Με σημαντική παρουσία γυναικών και νέων. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα ότι πρέπει επιτέλους να μπουν στην πολιτική περισσότερες γυναίκες από όλα τα επαγγελματικά πεδία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκέρτσος.

Υπνεθυμίζεται πως η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ θα γίνει το πρωί της Παρασκευής, στις 10:30 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

https://creta24.gr/ekloges-2023-skertsos-to-psifodeltio-nd-tha-deite-ekplixeis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button