Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ.: Ανυπόστατο το δημοσίευμα για παρακολουθήσεις από αποσπασμένους αστυνομικούς στο Α.Τ Αγ. Παρασκευής

Διαψεύδει η Αστυνομία δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο ότι αποσπασμένοι αστυνομικοί στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής διενεργούσαν παρακολουθήσεις.

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι δημοσίευμα ιστοσελίδας, που αναπαράγεται στο διαδίκτυο και αναφέρεται στη διενέργεια παρακολουθήσεων από αποσπασμένους αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, είναι παντελώς ανυπόστατο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας για το σκάνδαλο των υποκλοπών ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Αγγελικής Τριανταφύλλου, ο εκδότης Βαξεβάνης ισχυρίστηκε πως οι εκτεταμένες παρακολουθήσεις είχαν αποδέκτη το μέγαρο Μαξίμου. «Όλο αυτό το σύστημα παρακολουθήσεων, είτε λεγόταν Predator είτε ΕΥΠ, είχε άμεση σχέση με την ΕΥΠ, με το τμήμα στην Αγία Παρασκευή, το ΚΕΤΥΑΚ, στο οποίο δούλευαν αποσπασμένοι αστυνομικοί οι οποίοι χειρίζονταν τις παρακολουθήσεις και φυγαδεύτηκαν λίγο πριν ή λίγο μετά την αποκάλυψη των παρακολουθήσεων» υποστήριξε μεταξύ άλλων. 

πηγή: lifo

now/greece/elas-anypostato-dimosieyma-gia-parakoloythiseis-apo-apospasmenoys-astynomikoys-sto-ag

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button