Ελλάδα

Ενδοοικογενειακή βία: Χτυπούσε τη γυναίκα του, για τα κιλά που πήρε

Ο Βόλος στο επίκεντρο μετά την καταγγελία της γυναίκας που προκάλεσε τη σύλληψη του συζύγου της. Η ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι έχει γίνει όπως φαίνεται κανόνας…

Η ενδοοικογενειακή βία έστειλε τον 40χρονο στα κρατητήρια και την υπόθεση στα δικαστήρια. Ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται σε μια νέα θλιβερή υπόθεση. Ένα ζευγάρι που κάποτε ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε, βρίσκεται πλέον στα χαρακώματα, με τα επεισόδια τους τελευταίους μήνες να είναι αλλεπάλληλα. Οι ύβρεις και οι προσβολές έχουν γίνει κανόνας. Τα επεισόδια είναι άγρια και πολλές φορές, πυροδοτούνται για το τίποτα. Όπως το τελευταίο, που φαίνεται να είχε σαν αφορμή για την επίθεση του συζύγου, το βάρος της γυναίκας του.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου του 2023, ένας 40χρονος στο Βόλο, μετά από καταγγελία της 39χρονης συζύγου του ότι την έβρισε και την ξυλοκόπησε άγρια το απόγευμα της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου. Η γυναίκα στην καταγγελία της δήλωσε πως, στον άγριο καυγά που ξέσπασε μεταξύ τους, ο 40χρονος την αποκάλεσε «άχρηστη», την έβρισε και την προσέβαλλε για το βάρος της.

Εκείνη πάνω στα νεύρα της έσπασε τηλεόραση που το ζευγάρι είχε στο σπίτι. Ο κατηγορούμενος τότε την έσπρωξε με αποτέλεσμα η 39χρονη να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο δάπεδο. Σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο σύζυγος της δεν σταμάτησε εκεί αλλά πριν προλάβει εκείνη να σηκωθεί, της έπιασε το κεφάλι και το χτύπησε επανειλημμένα στο πάτωμα.

Η 39χρονη στην συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, αλλά δεν επισκέφθηκε το νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν κακώσεις στο σώμα της, καθώς όπως είπε δεν μπορούσε να αφήσει μόνο του το 3χρονο παιδάκι που έχουν αποκτήσει μαζί με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο 40χρονος, ο οποίος βρισκόταν από την ώρα της καταγγελίας σε κράτηση, παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για έναν απλό καυγά μεταξύ του ζευγαριού.

Ενώπιον του αυτοφώρου τριμελούς Πλημμελειοδικείου, η 39χρονη δήλωσε πως επιθυμεί να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά και από την έδρα προτάθηκε η λύση της ποινικής διαμεσολάβησης.

Η έδρα αποφάσισε την αναβολή της δίκης έως τις 15/2, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα αυτή και να προσκομίσουν οι δύο εμπλεκόμενοι τις απαραίτητες αιτήσεις στις αρχές, ενώ ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

πηγή: creta24

endooikogeneiaki-via-chtypoyse-ti-gynaika-toy-ta-kila-poy-pire/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button