Ελλάδα

Ηλίας Μίχος: «Δεν γνωρίζω και δεν με γνωρίζει κανείς από τους συλληφθέντες»

Δηλώσεις μέσα από τη φυλακή έκανε ο προφυλακισθείς για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, Ηλίας Μίχος, ισχυριζόμενος πως δεν γνωρίζει κανέναν από τους συλληφθέντες για την ίδια υπόθεση. 

Μιλώντας στον Alpha, o 53χρονος ανέφερε πως «δεν γνωρίζω κανένα από τους συλληφθέντες, όπως δεν γνωρίζουν κι αυτοί εμένα».

Εν συνεχεία και παρά τις αντίθετες καταθέσεις της ανήλικης, ισχυρίστηκε πως «δεν πήγα ποτέ με τη 12χρονη σε κάποιο ξενοδοχείο ή σε κάποιον οίκο ανοχής».

«Από την πρώτη στιγμή έχω αποδεχτεί τη συμμετοχή μου στην υπόθεση. Ό,τι συνέβη μέσα στο μαγαζί μου με τη 12χρονη, το αποδέχομαι. Δεν έχω σχέση με οτιδήποτε εκφεύγει του μαγαζιού μου, όχι μόνο με τη 12χρονη, αλλά και με οποιονδήποτε τρίτο εμπλέκεται στην υπόθεση» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Ερωτώμενος αναφορικά με τις σχέσεις που διατηρεί πλέον με την οικογένειά του, είπε πως «με τη σύζυγο και τον γιο μου δεν έχουμε καμία επαφή. Με τους μόνους που επικοινωνώ, είναι οι γονείς μου και οι αδελφές μου».

«Παρακολουθώ τις εξελίξεις και έχω εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη» κατέληξε.

Σημειώνεται πως οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε 10 συλλήψεις αναφορικά με την υπόθεση, με την τελευταία να γίνεται χθες. 

πηγή: lifo

now/greece/ilias-mihos-den-gnorizei-kai-den-me-gnorizei-kaneis-apo-toys-syllifthentes

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button