Ελλάδα

Ηλεία: Αναζητούνται δύο άτομα μετά τη σύλληψη 54χρονου- Για βιασμό και αρπαγή ανήλικης

Μία στοιχεία για την υπόθεση βιασμού ανήλικης από 54χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες στην Ηλεία. μετά από καταγγελία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι αρχές συνέλαβαν χθες τον 54χρονο στο λιμάνι της Κυλλήνης , καθώς σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να βίασε μία 15χρονη την οποία είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Στην κατοχή του βρέθηκε και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η ανήλικη δήλωσε πως ο 54χρονος της έστελνε μηνύματα από τον Νοέμβριο του 2022 και συνομιλούσε μαζί της, μέσω snapchat.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 54χρονος χρησιμοποίησε άλλους δύο άντρες, οι οποίοι προσποιούνταν τους αστυνομικούς προκειμένου να την πείσουν να τον συναντήσει.

Στις αρχές Ιανουαρίου φαίνεται πως η 15χρονη υπέκυψε στις πιέσεις του συλληφθέντα. Στις 3 Μαρτίου ο 54χρονος και η ανήλικη συναντήθηκαν έξω από το σχολείο της, την έβαλε με το ζόρι στο αυτοκίνητό του και την μετέφερε σε ένα διαμέρισμα Airbnb στον Κολωνό, όπου και φέρεται να τη βίασε.

Στη συνέχεια το κορίτσι επέστρεψε στο σχολείο της και ενημέρωσε τους δασκάλους της για το τι είχε συμβεί.

Σε έρευνα που έκανε η αστυνομία στο σπίτι και στα δύο κινητά του 54χρονου βρέθηκαν φωτογραφίες του 15χρονου κοριτσιού, αλλά και άλλο πορνογραφικό υλικό με ανήλικους.

πηγή: lifo

now/greece/ileia-anazitoyntai-dyo-atoma-meta-ti-syllipsi-54hronoy-gia-biasmo-kai-arpagi-anilikis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button