Ελλάδα

Η Hellenic Train ανακοίνωσε δρομολόγια με λεωφορεία

Δρομολόγια με λεωφορεία ανακοίνωσε η Hellenic Train, για τη μετακίνηση επιβατών μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία του σιδηρόδρομου. 

Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα ξεκινήσουν μεθαύριο, Τετάρτη, σε ορισμένες διαδρομές, ανέφερε η Hellenic Train, που προανήγγειλε ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν την Τρίτη. 

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

«Η Hellenic Train ανακοινώνει την δρομολόγηση λεωφορείων, από την Τετάρτη 15 Μαρτίου, για την μετακίνηση επιβατών σε ορισμένες διαδρομές, έως ότου αποκατασταθεί η σιδηροδρομική κυκλοφορία. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν με νεότερη ανακοίνωση αύριο». 

Σιδηρόδρομος: Νέα συνάντηση Γεραπετρίτη με εργαζόμενους 

Στο μεταξύ, σήμερα ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε νέα συνάντηση με εργαζόμενους του σιδηρόδρομου, προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό πλαίσιο για την ασφαλή λειτουργία. 

Αυτή ήταν η δεύτερη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών και οι εργαζόμενοι έθεσαν τις προτάσεις τους για την άμεση ασφαλή επανεκκίνηση των δρομολογίων, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη. 

Το «πράσινο φως» αναμένεται να δοθεί πρώτα στην επανεκκίνηση των δρομολογίων του προαστιακού της Αθήνας– στον οποίο υπάρχει πλήρης τηλεδιοίκηση- και στην επαναλειτουργία των εμπορευματικών τρένων, σύμφωνα με πληροφορίες από τους σιδηροδρομικούς που επικαλείται το ΑΠΕ. Μετά θα δοθεί η έγκριση προκειμένου να ξαναρχίσουν τα δρομολόγια των επιβατικών αμαξοστοιχιών. 

πηγή: lifo

now/greece/i-hellenic-train-anakoinose-dromologia-me-leoforeia

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button