Ελλάδα

«Θα σκοτώσω εσένα και το παιδί» – Ξυλοκόπησε την πεθερά του και την απείλησε με μαχαίρι

Στο εδώλιο για επιθετική συμπεριφορά βρέθηκε για πολλοστή φορά χθες 48χρονος κρατούμενος, αλβανικής καταγωγής.

Ο ίδιος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κατηγορούμενος πως χτύπησε και απείλησε την πεθερά του επανειλημμένα, σε τρεις διαδοχικές επιθέσεις εναντίον της τον Ιούνιο του 2021, στην τελευταία εκ των οποίων έβγαλε και μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος κατηγορούταν ότι στις 18/6/21 χτύπησε στα χέρια και στο πρόσωπο την πεθερά του, ενώ μετά από δύο ημέρες, στις 20/6/21, επιτέθηκε ξανά στην γυναίκα χρησιμοποιώντας σωματική βία, προκαλώντας της μώλωπες και ρινορραγία.

«Θα σκοτώσω και εσένα και το παιδί»

Η μανία του 48χρονου δεν σταμάτησε εκεί, καθώς δύο μέρες μετά το δεύτερο επεισόδιο, στις 22/6/21, επισκέφθηκε εκ νέου την πεθερά του, απειλώντας τη με μαχαίρι που είχε φέρει μαζί του πως θα την σκοτώσει.

Φώναξε μάλιστα στη γυναίκα πως “θα σκοτώσω και εσένα και το παιδί”, αναφερόμενος στο παιδί που έχουν αποκτήσει με τη σύζυγό του και η γυναίκα είχε υπό την επίβλεψή της.

Για τις προαναφερόμενες πράξεις ο 48χρονος κατηγορούταν για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στην απολογία του ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι ήθελε απλά να δει το παιδί του και η πεθερά του δεν του το επέτρεπε.

Τα λεγόμενα του δεν έπεισαν το δικαστήριο το οποίο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Η ποινή του έχει την δυνατότητα να ανασταλεί επί τριετία υπό τον όρο να μην πλησιάζει την παθούσα σε απόσταση μικρότερη των εκατό μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της. Δόθηκε επίσης δικαίωμα έφεσης η οποία έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τους ίδιους όρους.

πηγή: creta24

tha-skotoso-esena-to-paidi-xylokopise-tin-pethera-tin-apeilise-machairi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button