Ελλάδα

Θεσπρωτία: Είχε 126 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στο αυτοκίνητό του – Συνελήφθη 60χρονος

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντόπισε σημαντική ποσότητας κάνναβης το απόγευμα του Σαββάτου και προχώρησε στη σύλληψη ενός 60χρονου από την Αθήνα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή της Θεσπρωτίας αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 60χρονος.

 

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν 89 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 126 κιλών και 380 γραμμαρίων.

Μαζί με τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, καθώς και χρηματικό ποσόν των 650 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Το προσδοκώμενο όφελος από τη διακίνηση της κατασχεθείσας ποσότητας υπολογίζεται ότι ανέρχεται έως το χρηματικό ποσό των 315.950 ευρώ.

Ο 60χρονος άνδρας, κατηγορείται για τα αδικήματα της κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

πηγή: lifo

now/greece/thesprotia-eihe-126-kila-akatergastis-kannabis-sto-aytokinito-toy-synelifthi-60hronos

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button