Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από επεισόδιο σε εμπορικό κέντρο – Εξετάζονται οπαδικά κίνητρα

Επεισόδιο έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης στο εμπορικό κέντρο «Πλατεία», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τις Αρχές να εξετάζουν εάν τα κίνητρα ήταν οπαδικά. 

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα 31 ετών, ο οποίος είναι γνωστός οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι.

Ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του για οπλοφορία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση, όμως, αναβλήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Χθες, ο 31χρονος βρισκόταν σε μία καφετέρια όταν τον προσέγγισε μία ομάδα 4 – 5 ατόμων. Τότε ο άνδρας έβγαλε ένα μαχαίρι για να τους απωθήσει.

Στη θέα του μαχαιριού τα άτομα πέταξαν καρέκλες εναντίον του, ενώ το συμβάν έληξε, όταν επενέβησαν αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν πεζή περιπολία.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου και το υλικό εξετάζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Λευκού Πύργου που διενεργούν την προανάκριση.

Ο ίδιος 31χρονος είχε καταδικαστεί πέρσι τον Μάιο σε φυλάκιση τεσσάρων ετών, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κιλκίς, για εμπλοκή σε οπαδικό επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Επρόκειτο για περιστατικό που συνέβη τον Ιανουάριο του 2021, στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή, κοντά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου είχε παραπεμφθεί ένα ακόμη άτομο (28 ετών σήμερα) το οποίο καταδικάστηκε για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης σε κάθειρξη 7 ετών και 10 μηνών. Για το συγκεκριμένο συμβάν ο 31χρονος είχε κριθεί ένοχος για απλή συνέργεια στην παραπάνω πράξη και αφέθηκε ελεύθερος ενόψει του Εφετείου (όπως κι ο συγκατηγορούμενός του).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

https://www.lifo.gr/now/greece/thessaloniki-binteo-ntokoymento-apo-epeisodio-se-emporiko-kentro-exetazontai-opadika

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button