Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

Μετ΄εμποδίων αύριο οι μετακινήσεις από το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξαιτίας κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν λόγω της διεξαγωγής του διεθνούς μαραθώνιου δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος». 

Ήδη το απόγευμα η τροχαία έκλεισε για κάποιες ώρες την κυκλοφορία στην οδό Καρατάσου, στο ύψος των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης Τα οχήματα εκτρέπονταν προς τον Βαρδάρη μέσω της 26ης Οκτωβρίου λόγω της «ειρηνοδρομίας», για τη μεταφορά της φλόγας ενόψει του αυριανού μαραθωνίου.

Την Αλεξάνδρειο Ειρηνοδρομία, που με αφετηρία την Αρχαία Πέλλα έφτασε σήμερα το απόγευμα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, υποδέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. 

«Με την Ειρηνοδρομία ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για μια μεγάλη γιορτή της πόλης. Όλα είναι έτοιμα, για να υποδεχτεί η Θεσσαλονίκη χιλιάδες δρομείς από όλον τον κόσμο, από όλη την Ελλάδα. Αυτό το μεγάλο δρομικό γεγονός αποτελεί ακόμη έναν λόγο, για να έρθει κανείς στη Θεσσαλονίκη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους συνετέλεσαν, για να είναι όλα έτοιμα: στους εθελοντές, στους εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης, στους εργαζόμενους στην Περιφέρεια, στους ανθρώπους του Τρίτωνα. Ο 17ος Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος φέρνει στην πόλη μας λάμψη, αναγνώριση και χαρές και συγχρόνως στέλνει μηνύματα κοινωνικής ευαισθησίας. Εύχομαι αύριο να έχουμε όλοι ένα τεράστιο χαμόγελο. Καλό αγώνα!», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος ο δήμαρχος σύμφωνα με το thestival θα συμμετάσχει στον αυριανό μαραθώνιο και συγκεκριμένα στον αγώνα δρόμου Υγείας και δυναμικού βαδίσματος, που ξεκινά στη 1.00 το μεσημέρι με αφετηρία το δημαρχείο. Θα βρεθεί στη γραμμή εκκίνησης του μαραθωνίου μαζί με τον σύλλογο «Τρέξε μαζί μου».

https://www.lifo.gr/now/greece/thessaloniki-kykloforiakes-rythmiseis-logo-toy-marathonioy-megas-alexandros

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button