Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο διαρρηκτών που ψέκαζαν με υπνωτικό τα θύματά τους

Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία τα στοιχεία δύο ατόμων, ενός Έλληνα και ενός Αλβανού, που ψέκαζαν τα θύματα τους με υπνωτικό προκειμένου να τα ληστέψουν. 

Στο πλαίσιο της παράνομης δράσης τους, κατά το χρονικό διάστημα από 22-07-2022 έως 23-09-2022, ενεργώντας με ίδια ή διαφορετική σύνθεση και με συνεργό, κατά περίπτωση, προέβησαν σε συνολικά δεκατέσσερις περιπτώσεις παράνομων πράξεων και συγκεκριμένα δύο ληστειών και δώδεκα κλοπών (τελεσθείσες και απόπειρες) από κατοικίες στις περιοχές της Πυλαίας, Πανοράματος, Καρδίας, Πλαγιαρίου, Τριλόφου και Επανομής.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, εισέρχονταν στα σπίτια ενώ οι κάτοικοι κοιμούνταν, ενώ δύο εκ των ιδιοκτητών ανέφεραν ότι έφεραν συμπτώματα από ρίψη υπνωτικής ουσίας.

Πρόκειται για τον Oli Aved γεννηθέντα το 1973 στην Αλβανία και τον  Γκόγκα Χρηστάκη, γεννηθέντα το 1978 στην Αλβανία. 

Διαρρήκτες Facebook Twitter

Διαρρήκτες Facebook Twitter

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 49χρονου αλλοδαπού και 44χρονου ημεδαπού, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της διακεκριμένης κλοπής, που τελέστηκε από περισσότερους από δύο που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίες φέρεται να τελέσθηκαν στη Θεσσαλονίκη από 22-07-2022 έως 23-09-2022 (Σχετ. το από 24-09-2022 δελτίο τύπου της Υπηρεσία μας).

πηγή: lifo

now/greece/thessaloniki-sti-dimosiotita-ta-stoiheia-ton-dyo-diarrikton-poy-psekazan-me-ypnotiko-ta

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button