Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή 35χρονου που παρίστανε τον αστυνομικό

Συνελήφθη 35χρονος στη Θεσσαλονίκη σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από τις γερμανικές Αρχές, καθώς Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για απάτες και κυβερνοέγκλημα, εώ στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης τον εντόπισαν το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου έξω από το σπίτι όπου διέμενε, στην περιοχή των Συκεών.

Ο 35χρονος βρισκόταν στην Ελλάδα τουλάχιστον από το 2019 και με αυτοκίνητο, το οποίο έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας κινούνταν σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, καθώς και στους Νομούς Δράμας, Καβάλας και Σερρών παριστάνοντας άλλες φορές τον Γερμανό αστυνομικό, που υπηρετεί σε ειδικό κλιμάκιο στην Ελλάδα, με αντικείμενο τον εντοπισμό παιδόφιλων. Άλλες φορές υποδυόταν τον Έλληνα αστυνομικό.

Όπως εξακριβώθηκε, ο συλληφθείς δεν είχε καμιά σχέση με την γερμανική αστυνομία και τα έγγραφα τα οποία κατείχε, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ότι αποδείκνυαν την υποτιθέμενη ιδιότητά του, ήταν πλαστά.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, όπου βρέθηκε μεγάλος αριθμός αρχείων φωτογραφίας και βίντεο, που αφορούν υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο φερόμενος δράστης φορώντας στολή της Ελληνικής Αστυνομίας μετέβη σε Νοσοκομείο της πόλης, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων παριστάνοντας τον αστυνομικό.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι και το αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν δύο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας γερμανικών αρχών εκ των οποίων τουλάχιστον η μία ήταν πλαστή, διάφορα παραπεμπτικά και ιατρικές εξετάσεις από νοσοκομείο, πλαστά σημειώματα αποδοχών των γερμανικών αρχών, έγγραφα με στοιχεία ταυτότητας άλλου ατόμου, καθώς και μια στολή Έλληνα αστυνομικού.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, πλαστογραφία πιστοποιητικών και αντιποίηση οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή: lifo

now/greece/thessaloniki-yliko-paidikis-pornografias-stin-katohi-35hronoy-poy-paristane-ton

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button