Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 78χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη βαφτισιμιά του

Ένας 78χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη βαφτισιμιά του στη Θεσσαλονίκη με τον ίδιο να κρατείται ήδη προσωρινά στη φυλακή καθώς μετά την απολογία του σε ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, ύστερα από καταγγελία 16χρονης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο 78χρονος νονός της προέβη κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της, αφού της προσέφερε, προηγουμένως, αλκοόλ και κάνναβη, καθιστώντας την ανίκανη να αντιδράσει.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβησαν από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του επόμενου έτους, σε περιοχή της Χαλκιδικής, ενώ η ανήλικη βρισκόταν μόνη της με τον 78χρονο.

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος είναι γνωστός ως ταχυδακτυλουργός και παλιότερα έκανε διάφορες σχετικές επιδείξεις. Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία.

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Στο μεταξύ, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατηγορείται 60χρονος, ύστερα από καταγγελία νεαρής, 21 ετών, για πράξεις άσεμνες στην είσοδο πολυκατοικίας, στη Χαριλάου, όπου διαμένει.

Η καταγγελία έγινε προ 10ημέρου, ενώ από το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. σχηματίστηκε δικογραφία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

πηγή: lifo

now/greece/thessaloniki-78hronos-katigoreitai-oti-biaze-tin-aniliki-baftisimia-toy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button