Ελλάδα

Θύμα ληστείας πρώην αντιδήμαρχος Κηφισιάς- «Μου πέταξαν από τα χέρια τον υπολογιστή, με ακινητοποίησαν»

Θύμα ληστείας έπεσε ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Κηφισιάς,  Γιάννης Παντελεάκης, μέσα στο σπίτι του, όπου τον ακινητοποίησαν τέσσερις κουκουλοφόροι.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας 14 Νοεμβρίου, τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του, ενώ αμέσως μετά ακινητοποίησαν τον ίδιο, τα αδέλφια του καθώς και την οικογενειακή βοηθό.

Οι κακοποιοί, που παρέμειναν για περίπου μια ώρα στο σπίτι, ζήτησαν να τους ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ο ίδιος μιλώντας στον Alpha διηγήθηκε την περιπέτειά του λέγοντας πως οι ληστές τους κράτησαν μια μία ώρα ομήρους.

«12 παρά το βράδυ, 4 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι μου και με ακινητοποίησαν. Μου πέταξαν από τα χέρια τον υπολογιστή, με ακινητοποίησαν και μου ζήτησαν να κάνω ησυχία, ό,τι μου πουν, να συμμορφωθώ και ότι δεν θα πάθω τίποτα. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, αλλά φαίνονταν ότι ήταν ξένης καταγωγής, γιατί ήταν λίγο σπαστή η ομιλία τους» είπε.

«Ήταν ήσυχοι, ήρεμοι, μας προσέφεραν ακόμα και νερό» είπε.

«Βρήκαν από μόνοι τους το χρηματοκιβώτιο, γιατί δεν τους το λέγαμε. Και από τη στιγμή που το βρήκαν, φώναξαν έναν από εμάς για να το ανοίξει. Από τη μια σε απειλούσαν, αλλά από την άλλη προσπαθούσαν να σε ηρεμήσουν», ανέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ληστές άδειασαν το χρηματοκιβώτιο, παίρνοντας 200.000 ευρώ.

Με πληροφορίες του Alpha/ΑΠΕ

πηγή: lifo

now/greece/thyma-listeias-proin-antidimarhos-kifisias-moy-petaxan-apo-ta-heria-ton-ypologisti-me

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button