Ελλάδα

Θύμιος Μπουγάς: Παίρνει τη ζωή του πίσω – Μένει στο Πέραμα και εργάζεται στον Πειραιά

Η ιστορία του Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο είχε συγκλονίσει. «Ο άνθρωπος με τη μάσκα» που υπέστη άγριο bullying στον Πύργο, τα έχει αφήσει όλα πίσω του και κάνει ένα ξεκίνημα στη ζωή του.

Μένει στο Πέραμα και εργάζεται στο λιμάνι του Πειραιά, συνεχίζοντας τα χειρουργεία για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο πρόσωπο από το τροχαίο που είχε.

«Μόλις τελειώσω τα χειρουργεία, με τη βοήθεια όσων συνεχίζουν να με στηρίζουν, δεν θα έχω να φοβάμαι τίποτα» γράφει σε ανάρτηση στα social media. Μάλιστα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν παραλείπει να ευχαριστεί όλους αυτούς που τον στηρίζουν.

«Η πορεία μέχρι να πάρω τη ζωή που κάποτε είχα θα είναι δύσκολη»

«Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης σας. Η πορεία μέχρι να πάρω τη ζωή που κάποτε είχα θα είναι δύσκολη. Πολλά ζητήματα, πολλά χειρουργεία, για τα οποία εξαίρετοι γιατροί βεβαίωσαν ότι θα κάνουν το καλύτερο. Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες» έγραψε στο Twitter πριν από καιρό.

Όπως αναφέρει το eleftherostypos.gr, με την οικονομική βοήθεια της Μητρόπολης Ηλείας, έχει νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Πέραμα, ενώ εργάζεται και στην εταιρεία που δραστηριοποιείται στο λιμάνι του Πειραιά, έχοντας θέση ευθύνης στον έλεγχο εμπορευματοκιβωτίων.

«Αυτό ήθελα πάντα, να έχω μια δουλειά, να μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου. Όλοι οι συνάδελφοι μου στην εταιρεία μου συμπεριφέρονται άψογα και κάθε πρωί στις 6, που πιάνω δουλειά, ξεκινάω με μεγάλη όρεξη και χαρά», ανέφερε σε συνέντευξη του σε τοπικό Μέσο της Ηλείας.

Εκτός από τη δουλειά, συμμετέχει σε κοινωνικές εκδηλώσεις για bullying, έχει αποκτήσει νέους φίλους και έχει διαρκώς συναντήσεις με ιατρικές ομάδες οι οποίοι και δουλεύουν πάνω στο σχέδιο αποκατάστασης που έχουν ήδη καταρτίσει και έχει σταλεί στην Αμερική, ώστε να ξεκινήσουν τις επεμβάσεις.

πηγή: creta24

thymios-mpoygas-pairnei-ti-zoi-piso-menei-perama-ergazetai-ston-peiraia/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button