Ελλάδα

Κάτια Νικολαΐδου: Δεν της επέτρεψαν να καταθέσει στη δίκη Παυλίδου-Παπαγιάννη. Δίωξη εναντίον της μετά από μήνυση του ηθοποιού

Στη δίκη της Σοφίας Παυλίδου κατά του συναδέλφου της Μάνου Παπαγιάννη, τον οποίο κατηγορεί για ξυλοδαρμό, βρέθηκε για συμπαράσταση στην ηθοποιό και η συνάδελφός της Κάτια Νικολαΐδου.

Η Νικολαΐδου δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό αλλά θα κατέθετε τη δική της δυσάρεστη εμπειρία που είχε με τον Παπαγιάννη.

Ωστόσο το δικαστήριο δεν της έκανε καμία ερώτηση και της απαγορεύτηκε  να αναφερθεί στο περιστατικό για το οποίο είχε προταθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης από τη Σοφία Παυλίδου.

Ο λόγος είναι ότι η ίδια είναι κατηγορούμενη σε άλλη υπόθεση που εμπλέκεται ο Μάνος Παπαγιάννης. Πριν από λίγες ημέρες, της ασκήθηκε ποινική δίωξη μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Μάνος Παπαγιάννης για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η υπόθεση αναβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι ο Μάνος Παπαγιάννης, τον οποίο κατηγορεί η Σοφία Παυλίδου για ξυλοδαρμό το 2018 μετά από παράσταση στην οποία συμμετείχαν, μήνυσε την Κάτια Νικολαΐδου για τα όσα είχε αναφέρει δημόσια για εκείνον. Η Κάτια Νικολαΐδου δεν είχε κινηθεί νομικά εναντίον του ωστόσο εκείνος της έκανε μήνυση, της ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναμένεται να δικαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την κατάθεσή της χθες, η Σοφία Παυλίδου είπε ότι «Ο Μάνος Παπαγιάννης ήρθε ημίγυμνος, ξυπόλητος, με έπιασε από τον λαιμό και με πέταξε πίσω». Συνέχισε δε, καταθέτοντας πως την έβρισε λέγοντάς της «θα σου γ@@@σω ό,τι έχεις και δεν έχεις, δε θα μου κόβεις εμένα τις σκηνές».

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Ωστόσο χθες στο δικαστήριο κατέθεσαν επίσης η Κόνι Μεταξά και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, που ήταν μάρτυρες του περιστατικού. Η Κόνι Μεταξά, δε είπε ότι μετά το περιστατικό είπε στον Παπαγιάννη «τα είδα όλα» με εκείνον να της απαντά «με απειλείς;».

Εκείνη του επανέλαβε ότι απλά τον ενημερώνει. Στην περίπτωση του Καλυβάτση, ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν ήταν μπροστά στο σκηνικό του ξυλοδαρμού, για τον οποίο κατηγορείται ο Μάνος Παπαγιάννης, αλλά είδε τα όσα συνέβησαν μετά όταν εκείνος επέστρεψε στο καμαρίνι.

Με πληροφορίες του Tlife

πηγή: lifo

now/greece/katia-nikolaidoy-den-tis-epetrepsan-na-katathesei-sti-diki-paylidoy-papagianni-dioxi

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button