Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας- Πού υπάρχουν προβλήματα

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής με προβλήματα να καταγράφονται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και τις εθνικές οδούς λόγω της 24ωρης απεργίας σε τρένα και προαστιακό.

Συγκεκριμένα αυξημένη κίνηση καταγράφεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στη Λεωφόρο Κηφισίας από Κόμβο Παραδείσου έως Ψυχικό, αλλά και στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στη Λ. Αθηνών στο ρεύμα εξόδου από Δαφνί έως διυλιστήρια. 

Αντίστοιχη κατάσταση στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα εξόδου από Λένορμαν έως Αχαρνών κι από Μεταμόρφωση έως τα ΚΤΕΛ. 

Επίσης αυξημένη κίνηση σημειώνεται στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα εισόδου καταγράφεται από κόμβο Καλυφτάκη έως Αθηνών.

Επίσης, προβλήματα με χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στο κέντρο της Αθήνας, αλλά όσο περνάει η ώρα και στο Λιμάνι του Πειραιά.  

Όσον αφορά στην Αττική οδό καταγράφονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο άνω των 30′ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5΄-10΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις 5′-10΄ στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και Ελευσίνα)

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της κίνησης στους δρόμους εδώ.

πηγή: lifo

now/greece/kinisi-stoys-dromoys-kathysteriseis-se-kentrikoys-dromoys-tis-athinas-poy-yparhoyn

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button