Ελλάδα

Καλλιθέα: Τέσσερις συλλήψεις για τον 11χρονο που ακροβατούσε σε μπαλκόνι- Σε Κέντρο Ειδική Αγωγής

Στη σύλληψη τεσσάρων εργαζομένων του Κέντρου Ειδική Αγωγής στην Καλλιθέα προχώρησε η αστυνομία για το περιστατικό με τον 11χρονο, ο οποίος φέρεται να περπατούσε έξω από το παράθυρο της δομής.

Οι τέσσερις συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ζωής από κοινού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, προηγήθηκε καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για ένα παιδί που διέτρεχε κίνδυνο, γιατί βρισκόταν έξω από το παράθυρο του Κέντρου Ειδικής Αγωγής.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε ότι πράγματι συνέβη το γεγονός με τον 11χρονο.

Στη συνέχεια, συνελήφθησαν τρεις γυναίκες, 24 ετών η μια και 30 οι άλλες δύο, καθώς και ένας 35χρονος, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kallitheaonline.gr, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη 14 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο 11χρονος βρισκόταν στο περβάζι του τρίτου ορόφου, ενώ τον πλησιάζει ακόμα ένα παιδί από το εσωτερικό τραβώντας την κουρτίνα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Καλλιθέα: Τέσσερις συλλήψεις για τον 11χρονο που περπατούσε έξω από το παράθυρο σε Κέντρο Ειδικής Αγωγής Facebook Twitter
Φωτ.: kallitheaonline

Στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής, σύμφωνα με το kallitheaonline.gr, βρίσκονταν περίπου 15 παιδιά των οποίων ειδοποιήθηκαν οι γονείς τους να τα παραλάβουν. Τον 11χρονο παρέδωσε στη μητέρα του στο Μενίδι η Αστυνομία.

Το συγκεκριμένο Κέντρο Ειδικής Αγωγής στην Καλλιθέα έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα.

Αναλυτικότερα, παλαιότερα ένα παιδί ΑμεΑ πέρασε στο διάζωμα της λεωφόρου Θησέως, αλλά εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας.

Επίσης, ένα άλλο παιδί ΑμεΑ διέφυγε από το Κέντρο Ειδικής Αγωγής και βρέθηκε από αστυνομικούς στην πλατεία Αττικής.

Σε άλλη υπόθεση, όπως αναφέρει το kallitheaonline.gr, παιδί ΑμεΑ το είχαν ξεχάσει οι εργαζόμενοι έξω από το Κέντρο Ειδικής Αγωγής.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο Κέντρο έχει απασχολήσει και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων πριν από μερικούς μήνες έπειτα από καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών.

πηγή: lifo

now/greece/kallithea-tesseris-syllipseis-gia-ton-11hrono-poy-akrobatoyse-se-mpalkoni-se-kentro

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button