Ελλάδα

Καραϊβάζ: «Τον έμπλεξαν, δεν σκοτώνει ούτε γάτα» – Τι λέει η σύζυγος ενός εκ των συλληφθέντων

Οι έρευνες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με το οικογενειακό περιβάλλον των δύο συλληφθέντων να υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι τους είναι αθώοι.

Λίγες ώρες πριν την παρουσία τους ενώπιον του ανακριτή, η σύζυγος ενός εκ των δύο συλληφθέντων μιλά αποκλειστικά στο Live News και δηλώνει πως ο σύζυγός της είναι αθώος και πως τον «έμπλεξαν».

Αναφέρει ότι ο άντρας της είναι καλός σύζυγος και πατέρας και ποτέ δεν θα έκανε μία τέτοια πράξη. «Δεν μπορούσε να κάνει κακό ούτε σε μια γάτα… στον δρόμο όποιον βλέπει του δίνει λεφτά» σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Είναι όλο γελοίο αυτό που έχουν κάνει. Έχω έναν άντρα που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχω δύο μωρά, μικρά, που ζητάνε τον πατέρα τους. Είμαι μία γυναίκα που έχω μία δουλειά στο έλεος του Θεού και ο άντρας μου κρατιέται εκεί μέσα χωρίς να έχουν τα στοιχεία, επειδή είδαν ένα αμάξι της δουλειάς που κυκλοφορεί σε όλη την Αττική. Τον μπλέξανε έτσι, πιστεύω εγώ. Έτσι όπως πάντα, πριν τις εκλογές, για να δείξουν ότι κάτι κάνουν για το κράτος», ήταν τα λόγια της συζύγου ενός εκ των συλληφθέντων.

«Αμαρτία από τον Θεό ο άνθρωπος, έχει και αυτός ένα παιδάκι που το άφησε πίσω του, μία γυναίκα μόνη της, μία μάνα που κλαίει συνέχεια. Αλλά είμαστε και εμείς από πίσω, οι άνθρωποι που είναι άδικο αυτό που κάνουν. Αυτό είναι άδικο. Είναι ένας άνθρωπος που τρέχει όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ και αυτό μπορούν να το αποδείξουν πάρα πολλοί άνθρωποι. Όλοι οι άνθρωποι κλαίνε. Δεν το πιστεύει κανείς αυτό που συμβαίνει», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι ο σύζυγός της δεν θα έκανε κακό ούτε σε γάτα λέγοντας ότι έχουν καταστραφεί τα παιδιά τους…. «Δεν έχει ανάγκη ο άντρας μου να γίνει δολοφόνος για να φάνε τα παιδιά. Είναι τόσο καλός σύζυγος και τόσο καλός πατέρας, που δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, πεθαίνει για τα παιδιά του, πεθαίνει. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι κακό ούτε σε μία γάτα. Ο άντρας μου σταματάει στον δρόμο και όποιον βλέπει του δίνει λεφτά. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, δεν θα το έκανε να ταΐζει τα παιδιά του. Χάλια είναι ψυχολογικά. Πώς να είναι ο άνθρωπος;

Τα παιδιά μας έχουν πέσει στο πάτωμα, μας έχουν καταστρέψει. Έχουν καταστρέψει οικογένειες. Καταστρέφουν τα παιδιά μας. Έχουμε μία δουλειά που αυτή την στιγμή είναι εκείνος που μπορεί να την διαχειριστεί πιο καλά από όλους μας. Η σύλληψη του έγινε έξω από το γραφείο. Επειδή είχαμε τα παιδιά άρρωστα με πυρετό, είχε πάει στο φάρμακο να μου πάρει μερικά φάρμακα και δεν πρόλαβε ο άνθρωπος να τα φέρει γιατί τον πήρανε. Ήμουν και εγώ πολύ ταραγμένη, γιατί δεν μπορούσα να το πιστέψω όλο αυτό».

«Σας ορκίζομαι έχω πάθει σοκ»

Η σύζυγος μάλιστα ανέφερε ότι είχαν κληθεί να πάνε στη ΓΑΔΑ χωρίς να γνωρίζει η ίδια τον λόγο…

«Πριν από λίγο καιρό μας είχαν καλέσει στην ΓΑΔΑ. Εγώ δεν ήξερα γιατί ακριβώς με είχανε πάει. Τους είχα πει, ό,τι θέλετε παιδιά να με καλέσετε, όποτε θέλετε. Με είχανε κρατήσει από τις 9 το βράδυ μέχρι 1.30. Είχε πάει 1.30 η ώρα όταν πήγα σπίτι. Τους έχω πει όλα τα πράγματα όπως είναι και λεπτομέρειες τους έχω πει και τα πάντα. Μας είχανε καλέσει εμένα, τον σύζυγό μου, τα δύο τα παιδιά που δουλεύουν, την κοπέλα που έχουμε εμείς στο γραφείο που ασχολείται με τα τηλέφωνα και τα λοιπά και δύο οδηγούς που έχουμε. Ήταν περίπου μία εβδομάδα πριν το Πάσχα. Γενικά με ρωτούσαν, αλλά είχαν κόλλημα με τα αμάξια. Που κάποια στιγμή είχα κουραστεί γιατί μου λέγανε την ίδια ερώτηση. Με 100 διαφορετικούς τρόπους. Θέλανε να με μπερδέψουν.

Αυτό τον καιρό (περίοδο δολοφονίας), εγώ ήμουν έγκυος με το μωρό. Όπως όλοι άνθρωποι που λέμε αμαρτία ο άνθρωπος, είδαμε και την γυναίκα του και το παιδάκι του, λέμε η μαμά του, λέμε αμαρτία από τον Θεό. Σήμερα έβαλα τηλεόραση, σήμερα έχω πάθει σοκ. Σας ορκίζομαι έχω πάθει σοκ. Με όλα αυτά τα πράγματα.

Εμείς έχουμε συνεργείο καθαρισμού, κοινόχρηστα, απολυμάνσεις, διαχειρίσεις, μικροβιοκτονίες και τα λοιπά. Είναι η σεζόν που ανοίγουν οι απολυμάνσεις. Εμείς μοιράζουμε φυλλάδια σε όλη την Αττική παντού. Μας προτιμάνε, έχουμε πάρει δουλειά από παντού. Όταν πας να πάρεις μία προσφορά, να δώσεις μία προσφορά ή μπορείς απλώς να δεις μία δουλειά, μία πολυκατοικία. Κάποιος σε έχει καλέσει στο τηλέφωνο για να δεις μία δουλειά για καθαρισμό. Έτσι γίνεται, σε παίρνουν τηλέφωνο, πας βλέπεις την πολυκατοικία, πόσοι όροφοι είναι, τι πυλωτή έχει, πόσο καθαρισμό θέλει. Όταν πας να δεις μία δουλειά, πρέπει να έχεις μία απόδειξη; Να αποδείξεις τι όταν πας για να δεις μία δουλειά ή να δώσεις μία προσφορά, χωρίς να υπάρχει μία απόδειξη σε αυτό;

«Η μαφία δεν πάει με το αμάξι της δουλειάς για να πάει να σκοτώσει»

Στην ερώτηση εάν μπορεί να γίνει το ίδιο δρομολόγιο δύο ημέρες, απάντησε χαρακτηριστικά… «Υπάρχει περίπτωση, γιατί υπάρχουν και τα παιδιά που μοιράζουν τα φυλλάδια εκεί και τα παιδιά (εργαζόμενοι) θυμούνται πάρα πολύ καλά πού έχουν πάει και που έχουν μοιράσει. Έχουν ξεκινήσει από την Γλυφάδα και πηγαίναν γύρω γύρω παντού. Ήταν οι μέρες που τα πήγαινε ο σύζυγός μου, τους άφηνε και πηγαίνανε, αυτά είναι παιδιά, που παίρνανε το χαρτζιλίκι τους και μοίραζαν φυλλάδια.

Αν είναι τόσο καλοί και έχουν τόσες πολλές κάμερες και τα ελέγχουν όλα και είναι τόσο δυνατοί και μπορούν να πάρουν υλικό από τις κάμερες. Ας ανοίξουν και τις κάμερες, ας βλέπουνε και τα παιδιά που μοιράζανε αυτά τα φυλλάδια τα δικά μας και να δούνε, ότι τα παιδιά ήταν εκεί και άλλες ημέρες, όχι μόνο αυτές τις δύο ημέρες.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούνε να τα συνδέσουν όλα αυτά τα πράγματα έτσι και να τα βάλουν με δύο ανθρώπους. Δεν μπορώ να καταλάβω. Επειδή υπάρχει ένα αμάξι, μπορεί να υπάρχουν και αυτά τα δύο αδέλφια, να είναι μαζί. Μπορεί να πάει κάποιος με την επωνυμία της δουλειάς του, με τα τηλέφωνα και με όλα, να πάει να κάνει δολοφονία; Η μαφία δεν πάει με το αμάξι της δουλειάς, με το όνομα του για να πάει να σκοτώσει».

https://creta24.gr/karaivaz-ton-emplexan-skotonei-oyte-gata-ti-leei-syzygos-enos-ek-ton-syllifthenton/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button