Ελλάδα

Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αστυνομικός της ΔΙΑΣ για τον πυροβολισμό του 16χρονου στο κεφάλι

Συνελήφθη αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τον 16χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που καταδιώχθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Κρατείται με εντολή εισαγγελέα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω, αναφέρει το grtimes.gr.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο ένστολος που χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο ανήλικος. Κατά το τοπικό μέσο, ο 16χρονος δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι από πίσω. 

Παρελήφθη από το σημείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο» όπου νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Ο νεαρός υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας. 

Ο 16χρονος είναι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ έξω από το νοσοκομείο έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς του. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός μετέβη σε πρατήριο καυσίμων και ζήτησε να του βάλουν πετρέλαιο αξίας 20 ευρώ στο βανάκι του. Όταν ο υπάλληλος τού ζήτησε τα χρήματα, φέρεται να το έσκασε.

Ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και αστυνομικοί που βρίσκονταν κοντά στο σημείο άρχισαν την καταδίωξη του αυτοκινήτου. Κατά πηγές, ο 16χρονος επιχείρησε να εμβολίσει όχημα της αστυνομίας. Τελικώς, το αυτοκίνητου του ανηλίκου προσέκρουσε σε τοιχίο. 

πηγή: lifo

now/greece/katadioxi-sti-thessaloniki-synelifthi-astynomikos-tis-dias-gia-ton-pyrobolismo-toy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button