Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου προσφέρει νομική και ψυχολογική υποστήριξη

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου σχολίασε τις εξελίξεις όσον αφορά στις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου, προσφέροντας νομική και ψυχολογική υποστήριξη σε όποιον το έχει ανάγκη. 

Με βίντεό του στο Instagram, ο δημοφιλής ηθοποιός δεσμεύεται να βοηθήσει όσο και όποιον μπορεί για να φτάσει η υπόθεση μέχρι το τέλος.

«Τώρα λοιπόν που άνοιξε το Κουτί της Πανδώρας, που αρχίζουμε και μιλάμε για κακοποιητικές συμπεριφορές και ίσως παραβατικές, σε ακραίο βαθμό, σε ορισμένες δομές και ξαφνικά πέφτουμε απ΄ τα σύννεφα, είναι μεγάλη επιθυμία και μεγάλη ανάγκη να ανοίξω όσο μπορώ αυτό το κεφάλαιο» σημείωσε στο μήνυμά του.

Τόνισε πως ο ίδιος δεν είναι ούτε αρμόδιος, ούτε υπεύθυνος, για το ζήτημα, αλλά μιλά ως «άνθρωπος που ίσως είναι λίγο πιο αναγνωρίσιμος. Δεν παίρνω τη θέση κανενός, αλλά θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ».

Κάλεσε όποιον έχει «οποιαδήποτε πληροφορία, όχι ρουφιανιά, σοβαρή, όποιον έχει υποστεί κάτι, όποιον έχει την ανάγκη να μιλήσει, όποιον έχει πληροφορίες που μπορεί να τις τεκμηριώσει και να τις υποστηρίξει όταν και αν χρειαστεί» να επικοινωνήσει μαζί του.

«Μπορώ να παρέχω δικηγόρο, αν αυτό είναι απαραίτητο και αναγκαίο, και άλλες δυνατότητες. Αν χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη ή ότι άλλο χρειαστεί μέχρι να ολοκληρώσουμε τη διαδρομή μας» συμπλήρωσε.

Ζήτησε ν’ ανοίξει το «τεράστιο κεφάλαιο και να φτάσουμε μέχρι τέλους. Θα βοηθήσουμε αυτούς που πρέπει να το κάνουν».

«Δεν ξέρω αν θα έχει επιτυχία αυτό το εγχείρημα» παραδέχθηκε, όμως συμπλήρωσε πως «οφείλουμε και πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα».

«Όποιος θέλει να βοηθήσει, έχει κάτι να πει, για όλες τις δομές, όσο γνωστές και όσο και αν στηρίζονται από κυβερνήσεις. (…) Να έχουμε το θάρρος να φτάσουμε μέχρι τέλους αυτή την ιστορία». 

πηγή: lifo

now/greece/kibotos-toy-kosmoy-o-ithopoios-marios-athanasioy-prosferei-nomiki-kai-psyhologiki

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button