Ελλάδα

Κλοντιάνα Τσέλο: 21 χρόνια κάθειρξη στην εικαστικό για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αρπαγή ανηλίκου

Συνολική ποινή κάθειρξης 21 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην 50χρονη εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 70χρονου οφθαλμίατρου Γιώργου Νέου και την απόπειρα αρπαγής του ανηλίκου παιδιού τους.

Το περιστατικό είχε γίνει έξω από το σπίτι του θύματος στο Χαλάνδρι, πριν από έναν χρόνο.

Η 50χρονη κατά την απολογία της αρνήθηκε όσα της αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι το θύμα είχε «συστήσει εγκληματική οργάνωση» με σκοπό να υφαρπάξει την περιουσία της, κλείνοντας την ίδια σε ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με την κατηγορουμένη, πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της ενώ ήταν σε άμυνα καθώς ο 70χρονος ήταν αυτός που την σημάδεψε με όπλο όταν είδε την κόρη τους, την επιμέλεια της οποίας είχε ο ίδιος, να τρέχει στην αγκαλιά της.

Στην αγόρευση του ο Εισαγγελέας τόνισε πως η κατηγορουμένη είχε στόχο της «την θανάτωση του γιατρού» και για αυτό «σκόπευσε και έπληξε σε ζωτικά σημεία το θύμα. Η εμπλοκή στο όπλο έσωσε το θύμα από το μακάβριο τέλος».

Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα «προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της, συνέχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με το όπλο και στη συνέχεια με μια πέτρα».

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

πηγή: lifo

now/greece/klontiana-tselo-21-hronia-katheirxi-stin-eikastiko-gia-apopeira-anthropoktonias-kai

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button