Ελλάδα

Κολωνός: «Έχασα τον έλεγχο ενός παιδιού μου, αλλά ένοχη δεν είμαι» – Τα πρώτα λόγια της μητέρας της 12χρονης

Το πρώτο της επισκεπτήριο δέχτηκε σήμερα η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό στον Κορυδαλλό όπου παραμένει προφυλακισμένη σε κελί υψίστης ασφαλείας. 

Στα πρώτα της λόγια μετά την προφυλάκισή της η 37χρονη αναγνώρισε πως έχασε τον έλεγχο του ενός από τα οκτώ παιδιά της, επιμένοντας στην αθωότητά της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, από τη στιγμή της προφυλάκισής της η 37χρονη δεν έχει προαυλιστεί ούτε μία φορά και βρίσκεται διαρκώς στο κελί της. 

Σήμερα, για πρώτη φορά, την επισκέφτηκε ο σύζυγός της και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της. 

«Αναγνωρίζω την ευθύνη για το ότι έχασα τον έλεγχο ενός από τα οκτώ παιδιά μου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένοχη για αυτά που με κατηγορούν» ανέφερε σε δήλωσή της στο Mega η ίδια που έχει καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η 37χρονη έχει δεχτεί και κάποιες αποδοκιμασίες από συγκρατούμενές της, ενώ συχνά δέχεται τσιγάρα από τη Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς η ίδια δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να αγοράζει. 

Νέες συλλήψεις 

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα ένα ακόμα άτομο, ένας 55χρονος Έλληνας, συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό

Δύο ακόμα άνδρες 35 και 39 ετών, είχαν συλληφθεί χθες από την αστυνομία, μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης, η οποία τους αναγνώρισε ως άτομα που την είχαν κακοποιήσει επ αμοιβή. 

Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε χθες συνολικά 4 εντάλματα σύλληψης. Αφορούν άνδρες ηλικίας 35 έως 50 χρόνων, που σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές είναι «υψηλά αμειβόμενοι ιδιωτικοί υπάλληλοι»

πηγή: lifo

now/greece/kolonos-ehasa-ton-elegho-enos-paidioy-moy-alla-enohi-den-eimai-ta-prota-logia-tis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button