Ελλάδα

Κολωνός- Υπόθεση 12χρονης: Πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου καλείται για κατάθεση

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να κληθεί στον ανακριτή για να δώσει κατάθεση ένας πρώην γνωστός διαιτητής ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το Star, οι Αρχές έχουν καταλήξει στην ταυτοποίηση έξι νέων προσώπων, τα οποία θα κληθούν να δώσουν κατάθεση στο ανακριτικό γραφείο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αύριο το πρωί θα κληθεί για κατάθεση ένας άντρας 60 ετών, παντρεμένος και με δύο παιδιά. Είναι πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, με πολλές κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διατηρεί έναν επαγγελματικό χώρο στον Κολωνό, πολύ κοντά στο κατάστημα που διατηρούσε ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος.

Σε αυτόν τον χώρο μάλιστα η 12χρονη, στην τελευταία της κατάθεση, ισχυρίστηκε ότι την είχε στείλει ο 53χρονος κατηγορούμενος.

Ο 60χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, έχει υποστηρίξει ότι γνώριζε την οικογένεια, ήξερε ότι πρόκειται για μια οικογένεια που δυσκολεύεται στα οικονομικά και το μόνο που έκανε είναι να τους δίνει λίγα χρήματα από 3 έως και 5 ευρώ για να πάρουν κάποιο παγωτό. Αρνείται όμως κάθε άλλη εμπλοκή.

Για νέες συλλήψεις μίλησε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης

Ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε πως τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις.

«Η συμπληρωματική κατάθεση του κοριτσιού άνοιξε έναν νέο κύκλο συλλήψεων και νομίζω ότι θα συνεχιστεί» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Απόστολος Λύτρας και πρόσθεσε ότι «έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα».

Όπως ανέφερε «το θέμα είναι ότι «έχει ξεκλειδώσει» η 12χρονη και αναγνωρίζει πολλά άτομα δυστυχώς, που έχουν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα εις βάρος της. Περιμένουμε πλέον να δούμε τώρα τα αντανακλαστικά των εισαγγελικών αρχών για να γίνουν οι συλλήψεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Όπως είπε ο κ. Λύτρας «είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια δυστυχώς σε τέτοιες ηλικίες που έχουν πέσει θύματα των συγκεκριμένων ανθρώπων».

πηγή: lifo

now/greece/kolonos-ypothesi-12hronis-proin-diaititis-podosfairoy-kaleitai-gia-katathesi

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button