Ελλάδα

Κρήτη: Πατριός κατηγορείται πως βίαζε κι εξέδιδε τον ανήλικο γιο της συντρόφου του

Με κατηγορία μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση αναμένεται να απολογηθεί εκ νέου ο 53χρονος, που έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος για σεξουαλική εκμετάλλευση του μικρότερου γιου της συντρόφου του.

Η κακοποίηση αφορά ένα αγόρι από το χωριό της Μεσσαράς στην Κρήτη, πριν από ένα χρόνο, όταν έφτασε στη διάθεση των αρχών βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο δείχνει τον 53χρονο να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά τον ανήλικο.

Σύμφωνα με το Cretalive, το αγόρι στις καταθέσεις που είχε δώσει στους αστυνομικούς παρουσία παιδοψυχιάτρου, είχε εκμυστηρευτεί ότι ο πατριός του δεν το βίαζε μόνο, αλλά το εξέδιδε και σε άλλους άνδρες, δίνοντας κάποια στοιχεία για το προφίλ τους.

Από την πλευρά τους, οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα πρόσωπα αυτά και τώρα πλέον καλούνται να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο 53χρονος παραμένει στις φυλακές της Τρίπολης, όσο εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης καθώς κατηγορείται για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση. Ειδικότερα, κατηγορείται ότι εκπόρνευε το αγόρι από τον Ιανουάριο του 2020 έως το καλοκαίρι του 2021.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε κινηθεί διαδικασία προκειμένου να ελεγχθεί ποινικά και ο ρόλος της μητέρας, για το κατά πόσο γνώριζε τα όσα εκτυλίσσονταν στο σπίτι.

https://www.lifo.gr/now/greece/kriti-patrios-katigoreitai-pos-biaze-ki-exedide-ton-aniliko-gio-tis-syntrofoy-toy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button