Ελλάδα

Κυβερνητικός εκπρόσωπος ως τις εκλογές ο Άκης Σκέρτσος

Τη σκυτάλη στον Άκη Σκέρτσο παραδίδει ως τις εκλογές της 21ης Μαΐου ο Γιάννης Οικονόμου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Από την Κυριακή ξεκινούν οι περιορισμοί που ο εκλογικός νόμος επιβάλλει στους υποψηφίους με σταυρό προτίμησης σε ότι αφορά τις εφανίσεις τους στα μέσα ενημέρωσης. Σήμερα κλείνει για μένα ένας κύκλος 615 ημερών, 160 ενημερώσεων στην Αθήνα και 8 στη Θεσσαλονίκη. Την πρώτη ημέρα είχα πει ότι θα προσπαθούσα να οριοθετήσω πολιτικά το βήμα αυτό και θα απαντώ με ειλικρίνεια και σεβασμό στη δουλειά των δημοσιογράφων. Θέλω να πιστεύω ότι έκανα πράξη τη δέσμευσή μου αυτή και προσπάθησα να απαντώ σε όλες σας τις ερωτήσεις με πολιτικό τρόπο και μόνο. Περάσαμε μαζί ταραγμένες μέρες. Παράλληλα, μου δόθηκε το προνόμιο να είμαι εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που παρήγαγε πλούσιο έργο και μου έδινε υλικό και επιχειρήματα να στέκομαι απέναντι σας με αυτοπεποίθηση και επιχειρήματα» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι παραδίδει τη σκυτάλη στον «καλό φίλο  Άκη Σκέρτσο». «Σήμερα, παραδίδοντας τον ρόλο στον υπουργό επικρατείας, τον καλό φίλο Άκη Σκέρτσο, μπορώ να πω οτι δεν στεναχωριέμαι επειδή η πορεία αυτή τελείωσε, αλλά χαμογελώ εειδή υνέβη. Κάθε τέλος, είναι η αφετηρία για νέες αρχές» πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.

Σε άλλο σημείο της ενημέρωσης, ο κ. Οικονόμου τόνισε πως τo προσεχές Σάββατο, 22 Απριλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να ζητήσει και επίσημα την προκήρυξη των εκλογών.

https://creta24.gr/kyvernitikos-ekprosopos-os-tis-ekloges-o-akis-skertsos/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button