Ελλάδα

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Συνελήφθη μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Συνελήφθη για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κατά της πρώην συντρόφου του ο πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία στις 28 Δεκεμβρίου δέχθηκε κλήση για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή της Κυψέλης.

Η πρώην σύντροφός του, η οποία φέρεται να είναι έγκυος, κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε. Ο make up artist, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Την επόμενη παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστήριξε πως η μέχρι πρότινος σύντροφός του τον χρησιμοποίησε, παρέμεινε μαζί του για τη δημοφιλία του ενώ και ο ίδιος την κατήγγειλε για βίαιη συμπεριφορά.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν μηνύσεις και σχηματίστηκε δικογραφία για το περιστατικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αρχές ειδοποιήθηκαν από περίοικους όταν άκουσαν φασαρία και εντάσεις από το σπίτι.

Σημειώνεται δε, ότι μία ημέρα πριν από το συμβάν πρώην παίκτης ριάλιτι, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με την μέχρι πρότινος σύντροφό του είχαν εμφανιστεί σε εκπομπή του Alpha και δήλωναν τρελά ερωτευμένοι. 

Στις αρχές Νοεμβρίου, ο ίδιος είχε μίλησε για τον προσωρινό χωρισμό του από την Νάνσυ, λίγες ημέρες πριν τον αρραβώνα τους και αρχικά αναφέρθηκε στη γνωριμία του στις 24 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια χώρισαν προσωρινά και τα ξαναβρήκαν.

πηγή: lifo

now/greece/konstantinos-emmanoyil-synelifthi-meta-apo-kataggelia-tis-proin-syntrofoy-toy-gia

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button