Ελλάδα

Λάρισα: Έθαψαν νεκρό μωρό σε αγροτική περιοχή– Σοβαρά στη ΜΕΘ η 38χρονη μητέρα, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος

Μία 38χρονη γυναίκα εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λάρισας, με αιμορραγία χθες με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τοκετό και την αστυνομία να εντοπίζει θαμμένο το νεκρό νεογνό σε αγροτική περιοχή.

Το μωρό φέρεται να το έθαψαν πρόχειρα οι συγγενείς της, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι γεννήθηκε νεκρό, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το περιβάλλον της 38χρονης επιμένει ότι το νεογνό γεννήθηκε νεκρό, ενώ η ίδια 38χρονη κατά την εξέτασή της από τους γιατρούς ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», η 38χρονη φέρεται να δήλωσε ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος. Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία ήταν αποτέλεσμα τοκετού, που είχε προηγηθεί ενώ η υγεία της 38χρονης βρισκόταν σε κίνδυνο εξαιτίας της σηπτικής κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr οι γιατροί αποφάσισαν την εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας,μετά από σχετική έρευνα διαπίστωσαν πως οι συγγενείς της γυναίκας προχώρησαν στην ταφή του νεογνού, το οποίο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., γεννήθηκε νεκρό.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν σε αγροτική περιοχή, όπου τους είχαν υποδείξει ότι είχε ταφεί το νεογνό και χθες το μεσημέρι, μετά από εισαγγελική εντολή, προχώρησαν στην εκταφή του.

πηγή: lifo

now/greece/larisa-ethapsan-nekro-moro-se-agrotiki-periohi-sobara-sti-meth-i-38hroni-mitera-den

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button