Ελλάδα

Λαμία: Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη του δολοφόνου της παιδοψυχιάτρου

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας η δίκη του δολοφόνου της 45χρονης παιδοψυχιάτρου που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 στη Λαμία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το lamiareport, αν και οι δικηγόροι της υπόθεσης είχαν λάβει σχετική άδεια από τους Συλλόγους τους για να παρευρίσκονται στη σημερινή εκδίκαση. Ωστόσο, ένας εκ των τριών συνηγόρων υπεράσπισης αδυνατούσε να παραστεί λόγω κωλύματος υγείας.

Η έδρα πρότεινε την εκδίκαση της υπόθεσης την επομένη, ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να παρευρίσκεται ο ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας του θύματος. Έτσι η δίκη αναβλήθηκε για ημερομηνία που θα οριστεί εκ νέου.

Οι δικηγόροι της αδικοχαμένης παιδοψυχιάτρου έχουν ζητήσει από την Εισαγγελία Πειραιά και από το Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, εξηγήσεις γιατί μετά από 6 χρόνια ο καταδικασμένος δολοφόνος εξακολουθεί και νοσηλεύεται στο ψυχιατρείο και δεν εκτίει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, που του έχει επιβληθεί πρωτόδικα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, κανονικά σε Κατάστημα Κράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι στη δίκη σε πρώτο βαθμό ο δράστης της στυγερής δολοφονίας είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

πηγή: lifo

now/greece/lamia-anablithike-ep-aoriston-i-diki-toy-dolofonoy-tis-paidopsyhiatroy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button