Ελλάδα

Ληστές ξυλοκόπησαν και κράτησαν όμηρο 83χρονο – Πώς κατάφερε να ξεφύγει

Τον τρόμο μέσα στο σπίτι του έζησε ένας 83χρονος στην Κορινθία που είδε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (26/2) τρεις ληστές να σπάνε την μπαλκονόπορτα, να εισβάλλουν στο σπίτι του και να τον απειλούν ότι θα τον ξυλοκοπήσουν για να τους δώσει όσα χρήματα είχε.

Ο ηλικιωμένος τους παρακαλούσε να μην του κάνουν κακό, οι ληστές, όμως, που φορούσαν κουκούλες, τον ξυλοκόπησαν μέχρι να τους πει πού είχε 4.000 ευρώ, τα οποία και άρπαξαν.

Δεν αρκέστηκαν, όμως, οι ληστές σε αυτό το ποσό, καθώς τον κράτησαν όμηρο και τον οδήγησαν στο ισόγειο του σπιτιού όπου βρίσκεται το κατάστημα που ανήκει στο γιο του.

Όταν μπήκαν στον κυρίως χώρο του καταστήματος ο 83χρονος κατάφερε να ξεφύγει από τους δράστες και να πατήσει το κουμπί του συναγερμού, με αποτέλεσμα οι ληστές να φοβηθούν και να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγη ώρα αργότερα, έφτασαν στο σημείο περιπολικά της Άμεσης Δράσης ενώ κλιμάκιο της σήμανσης βρισκόταν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής στο σπίτι του ηλικιωμένου, για να συλλέξει DNA και αποτυπώματα.

πηγή: creta24

listes-xylokopisan-kratisan-omiro-83chrono-pos-katafere-na-xefygei/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button