Ελλάδα

Μάνδρα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 14χρονος -Βρέθηκαν ίχνη κακοποίησης στο σώμα του 17χρονου

Την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει, σήμερα, ο 14χρονος που φέρεται να πυροβόλησε κατά λάθος τον 17χρονο αδελφό του στην Μάνδρα.

Ο 14χρονος συνελήφθη, εχθές, καθώς ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδελφό του κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνου. Ρεπορτάζ του Mega ανέφερε ότι ο ανήλικος κρατούσε το όπλο που εκπυρσοκρότησε, κατά τη διάρκεια του κυνηγιού.

Η υπόθεση θανάτου του 17χρονου, ωστόσο, φέρεται να παίρνει νέες διαστάσεις, καθώς, σύμφωνα με το protothema.gr, η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του θύματος κάνει λόγο για θάνατο που προήλθε από τη σφαίρα που καρφώθηκε στον αυχένα ενώ, παράλληλα, εντοπίστηκαν ίχνη κακοποίησης στο σώμα του νεαρού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής διέκρινε σημάδια τα οποία παραπέμπουν σε κακοποίηση, ωστόσο, το είδος της θα φανεί μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής.

Οι αρχές, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ζήτησαν να πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση και στα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας για να διαπιστωθεί εάν έχουν υποστεί κάποια κακοποίηση.

πηγή: lifo

now/greece/mandra-ston-eisaggelea-simera-o-14hronos-brethikan-ihni-kakopoiisis-sto-soma-toy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button