Ελλάδα

Μέσα σε δύο ώρες χτύπησε και λήστεψε δύο γυναίκες, έσπασε βιτρίνα καταστήματος κι έκλεψε κινητό τηλέφωνο

Θρασύτατος 32χρονος άνδρας αλγερινής καταγωγής, μέσα σε μόλις δύο ώρες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χτύπησε και λήστεψε δύο γυναίκες, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από κατάστημα, σπάζοντας με μπουνιά στη βιτρίνα του και προκάλεσε φθορές σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα.

Ειδικότερα, γύρω στις 7:30 το πρωί της Πέμπτης 3 Μαρτίου ο 32χρονος, σε προαύλιο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επιτέθηκε σε μία γυναίκα, τη χτύπησε και της πήρε το τσαντάκι, το οποίο περιείχε δύο κάρτες τραπεζών.

Λίγο μετά εισέβαλε σε κατάστημα επισκευής κινητών τηλεφώνων και αφαίρεσε μία συσκευή, ενώ, όταν έφευγε από το μαγαζί, έσπασε με γροθιά τη βιτρίνα του.

Στη συνέχεια, γύρω στις 9:30 το πρωί της ίδιας ημέρας, επιτέθηκε σε άλλη γυναίκα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε το τσαντάκι. Ο άνδρας, παράλληλα, προκάλεσε φθορές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα.

Αστυνομικοί άρχισαν να «χτενίζουν» το κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη, κάτι που έγινε λίγο αργότερα, ωστόσο, ο 32χρονος τους αντιλήφθηκε και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη και όταν οι αστυνομικοί τον έφτασαν κι επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν, ο Αλγερινός πρόβαλε σθεναρή αντίσταση.

Στην κατοχή του βρέθηκαν οι δύο τραπεζικές κάρτες και το κινητό τηλέφωνο που αφαίρεσε από το κατάστημα.

πηγή: creta24

mesa-se-dyo-ores-chtypise-listepse-dyo-gynaikes-espase-vitrina-katastimatos-ki-eklepse-kinito-tilefono/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button